Van de Voorzitter

26 november 2022


Ik had de hoop deze Van De Voorzitter te kunnen starten met goed nieuws…  nieuwe bestuursleden gevonden, gaan een mooi jaar tegemoet.. bla bla.. We gaan zeker een mooi jaar tegemoet maar vooralsnog geen witte rook en toch gaan Birgitte, André en ik op 22 februari tijdens de ALV aftreden. Aangezien dit nog niet mijn laatste bericht is ga ik nu niet weemoedig doen en kom ik maar weer gelijk ter zake. De vacatures zijn te vinden op onze website. Zetten jullie 22 februari 2023 voor de ALV alvast in de agenda? 
 

Vergunningen zijn binnen

We zijn verheugd te vermelden dat de vergunningen voor de winterharde tennisbanen en aanleg nieuwe padelbanen binnen is. De planning is om meteen in het nieuwe jaar te starten. Inmiddels is de eerste nachtvorst geweest en zijn de tennisbanen 4 dagen niet bespeelbaar geweest. Inmiddels zijn 5, 6, 7, 8 en 10 weer open. Lees ook dit bericht hierover. De winterlessen zijn in volle gang in de blaashal, en onze leden kunnen natuurlijk ook een baantje huren met slecht weer via deze link: https://blaashalzeist.baanhuur.nl
 

Mooi clubjaar

Nu we zo richting het einde van het jaar kruipen kunnen we wel zeggen dat we mooi clubjaar achter de rug hebben. We hebben nog nooit zo’n volle agenda gehad en de bar van Shot onder leiding van horecamanager Lex Roukes heeft overuren gedraaid. We hebben dan ook een mooi resultaat gehaald en gaan onze samenwerking met Lex natuurlijk continueren. Wat minder goed ging is de indeling van de padellessen. Te veel leden wilden les voor het aantal banen en trainers. Dat moet beter en we hebben dan ook een nieuw lesbeleid gemaakt voor 2023 dat jullie hier terug kunnen vinden.
 
Hebben jullie trouwens onze TopShot berichten al gelezen?  We gaan samen met Adil en Samir hier weer een mooie stap zetten en prestatieve tenniscompetitie terug brengen op Shot. Als je het leuk vindt: de toppers trainen elke zaterdag tussen 13 en 16 uur in de blaashal en je bent welkom om eens te komen kijken. Daarnaast hebben we ook onze top padel teams. Aankomend voorjaar zal ons eigen herenteam die gepromoveerd is uit de hoofdklasse ook uitkomen in de eredivisie. Daarnaast kijken we of een eredivisie damesteam ook haalbaar is.
 

Dan de jeugd

Nog nooit zijn er zoveel jeugdleden op Shot geweest. We zullen in 2023 de 500 aantikken en aangezien de jeugd de toekomst is zullen we ook aankomend jaar weer een mooi programma voor deze groep neerzetten en vanuit de vereniging weer trainingen, competitie en activiteiten faciliteren. Ouders met jonge kinderen die zelf meedoen in de competitie hebben zich aangemeld om aankomend jaar deze competitie te organiseren en daar zijn we heel blij mee. Ook onze jeugd activiteiten commissie is de kalender al weer aan het invullen.
 

Ten slotte de financiën

We zullen 2022 met een mooie resultaat afsluiten maar de begroting voor 2023 staat flink onder druk door de stijgende energiekosten, inflatie salarissen en de toename in kosten van materialen. Marjon is druk aan het rekenen of het lukt de contributie (voor het 7de of 8ste jaar op rij) niet te verhogen maar u kunt alvast uitgaan van een kleine stijging van de barprijzen en trainingsgelden voor 2023 (zie lesbeleid). 
 
Ik wens iedereen een fijne december maand en feestdagen toe en kom bij jullie terug in het nieuwe jaar.

Nieuwscategorieën Tennis Padel