Tennistraining

Shot biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar tennisvaardigheden te verbeteren. De tennisvereniging beschikt over zes tennistrainers die allen gekwalificeerd zijn om tennistraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijd.

Senioren kunnen zich individueel opgeven voor tennistraining hoewel het de voorkeur heeft wanneer zij zich direct als groep opgeven. Senioren trainen van maandag t/m donderdag, ’s avonds vanaf 19 uur tot ongeveer 22.30 uur. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om overdag te trainen. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om te trainen hebben groepstrainingen in de avond voorrang op individuele of duotrainingen. De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en trainingsduur.

Junioren geven zich individueel op. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid om aan te geven met wie je graag wilt trainen. Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur. Bij de jeugd t/m 12 is het Tenniskids programma van toepassing. 

De zomertrainingen beginnen in week 14. 

Benieuwd naar de overige lesdata en de lestarieven?
Lesdata zomertraining 2024
Lestarieven

En ben je benieuwd naar de kleine lettertjes? Ook die staan online.

Vragen over trainingen? Mail dan naar [email protected]. Je kunt alleen trainen als je een tennislidmaatschap bij Shot hebt.

Inschrijven voor lessen betekent niet per definitie ook plaatsing. Gezien de grote vraag is het mogelijk dat niet iedereen geplaatst kan worden. Daarbij is het niet zo dat mensen die afgelopen winter geen trainingsplek hadden, deze nu wel krijgen. Uiteraard doen we ons best zoveel mogelijk mensen lessen aan te bieden.