Training

Shot biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar tennisvaardigheden te verbeteren. De tennisvereniging beschikt over vier tennistrainers die allen gekwalificeerd zijn om tennistraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijd.

Senioren kunnen zich individueel opgeven voor tennistraining hoewel het de voorkeur heeft wanneer zij zich direct als groep opgeven. Senioren trainen van maandag t/m donderdag, ’s avonds vanaf 19 uur tot ongeveer 22.30 uur. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om overdag te trainen. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om te trainen hebben groepstrainingen in de avond voorrang op individuele of duotrainingen. De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en trainingsduur.

Junioren geven zich individueel op. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid om aan te geven met wie je graag wilt trainen. Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur. Bij de jeugd t/m 12 is het Tenniskids programma van toepassing. 

Inschrijven senioren Inschrijven junioren Lesdata 2021


Voor alle aangeboden trainingsvormen geldt het algemene reglement en de betalingsvoorwaarden van Shot.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist