Voorjaarscompetitie

De KNLTB laat tijdens de voorjaarscompetitie op vrijdagavond de gemengde teams en de dames- en heren dubbelteams om de week spelen. Dit geeft de mogelijkheid om meerdere teams deel te kunnen laten nemen. In totaal wordt er 5 keer gespeeld. Voor de zaterdag en zondag is het aantal wedstrijddagen nog steeds 7 keer. De vrijdagavond is zeer geliefd en de kans op loten is groot. Kijk vooral even naar het aanbod op de andere dagen, want er zijn veel andere mogelijkheden.    

Op bijna alle dagen van de week wordt er competitie gespeeld in onze regio. De speeldata vind je hier!   

Aanmelden  

Meld je vóór zondagavond 11 december aan. Als je je als team aanmeldt, dan regelt de teamcaptain de inschrijving via deze link.  

Spelregels

  1. Seniorenteams bestaan uit minimaal 6 spelers. 
  2. Als er te veel aanmeldingen zijn voor een bepaalde dag (meestal de vrijdagavond), wordt er geloot. Teams die vorig najaar zijn uitgeloot, hebben voorrang.  
  3. De kosten zijn € 90 per team voor 5 keer spelen en € 115 voor 7 keer spelen.   

Bovenstaande geldt niet voor tennisjeugd. Alle informatie over de voorjaarscompetitie voor jeugd vind je hier. Meer informatie vind je op de KNLTB website over het spelen van de tenniscompetitie.     

Nog geen team?  

Heb je wel zin en tijd om competitie te gaan spelen, maar heb je nog geen team kunnen vinden? Meld je dan aan via dit formulier.  Wij kijken dan of er teams zijn met te weinig spelers en of je daar bij past. Wij kunnen niet garanderen dat we je kunnen plaatsen. Informeer ook bij je trainer of je qua niveau bij een bestaand team kan aansluiten. Je kunt je hier ook aanmelden als reservespeler.  

Vragen? 

Mail naar Anita en Rolinde via [email protected]  voor de tenniscompetitie senioren.    

Succes met inschrijven!   

Competitieleiders senioren:
Anita Verbree (06-409 490 26)
Rolinde Menzo (06-319 312 87)