Padeltrainers

René Lindenberg

Mijn naam is René Lindenbergh. Ruim 17 jaar ben ik actief als tennisleraar en sinds 3 jaar als padeltrainer. Op mijn 8e ben ik met tennis begonnen en al snel was ik verliefd op deze sport. Ik speel op recreatief én prestatief niveau bij de jeugd en volwassenen.  Bij beide speelde ik in de top van Nederland en sta op dit moment 1,5.

En toen was daar 4 jaar geleden opeens padel. Na twee keer spelen ben ik direct verslaafd geraakt aan dit spelletje en  de afgelopen jaren heb ik heel wat uren doorgebracht op de padelbaan. Ik geef nu zo’n 3 jaar padeltraining en speel zelf inmiddels fanatiek in de hoogste competitie en kom ook uit voor het Nederlandse Team.

Als trainer vind ik het leuk en uitdagend om verschillende niveaus les te geven van jong tot oud. Plezier in het spel, actief bezig zijn en progressie maken zijn voor mij de belangrijkste aandachtspunten op de padelbaan.

Bij een vereniging als de Shot  kan ik al mijn uitdagingen van het trainersvak kwijt. Veel leden, een mooie club, verschillende niveaus en diverse leeftijden. Ik heb dan ook enorm veel zin om mijn ervaring en passie op jullie over te brengen.

Tot snel op de padelbaan!

 

Pjotr van Dalfsen

Tennissen doe ik mijn hele leven al. Op mijn vijfde kreeg ik van mijn ouders een afgezaagd houten racket en werd ik tijdens competitiedagen iedere zaterdag bij de oefenmuur van LTV Lelystad geplant. En als mijn vader klaar was met zijn wedstrijden dan ging hij nog even met me tennissen. Als kind heb ik een groot deel van het KNLTB programma doorlopen en uiteindelijk ben ik in de Top 30 terechtgekomen. Ooit heb ik nog in de finale op Shot gestaan bij het A toernooi.

Tennisleraar 

Na de middelbare school ging ik in dienst en op zaterdag volgde ik de opleiding tot Tennisleraar A (Leraaropleiding). Defensie betaalde indertijd de helft van de kosten. In 1988 ben ik als tennisleraar in Kampen gaan werken om mijn studie aan de HEAO te bekostigen. Dat vond ik zo leuk dat ik in mijn derde studiejaar afgehaakt ben en me volledig op tennis heb gericht. Ik heb daarna nog de Opleiding B (Trainersopleiding) en C (Coachopleiding) gevolgd.

Lange tijd heb ik zowel getennist als lesgegeven.
Op een gegeven moment werd ik KNLTB assistent district trainer en heb ik ook nog een seizoen Jong Oranje in 1996 begeleid in het buitenland. Daarna ben ik voor een grote tennisschool gaan werken in het Oosten van het land en twee jaar later heb ik een tennisschool in Zwolle overgenomen. In 2004 ben ik naar Apeldoorn overgestapt en daar heb ik tot 2019 tennistraining gegeven.

Padel

Tijdens die periode in 2015 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met padel bij mijn oude clubje in Lelystad. Zij zijn een van de eerste padelclubs in Nederland. Ik vond het gelijk een leuk spelletje. Het voordeel is dat ik alle dingen die ik niet zo goed beheerste bij tennis niet nodig had voor padel. Ik ben trainingen gaan volgen in Spanje en greep elke mogelijkheid aan om daar te spelen. De opleiding tot padelleraar heb ik in Nederland gevolgd. In 2017 ben ik gestart met padelles geven in Zeewolde en een jaar later ben ik bondscoach geworden van de Nederlandse mannen. Ik merkte toen al dat ik naast tennis meer met padel wilde doen maar in Apeldoorn waren ze nog niet zo gecharmeerd van dit spelletje. In 2019 heb ik daarom besloten om in Apeldoorn te stoppen en te gaan proberen om mijn brood te verdienen met padeltrainingen. Dat was nog niet zo makkelijk. In 2020 is de padelbond opgegaan in de KNLB en ben ik ook bondscoach voor de Seniors (veteranen) geworden. Dit jaar staat er een aantal hele leuke en grote evenementen op het programma. En natuurlijk padel ik zelf ook nog op hoog niveau.

Shot

Via Raymond Fleuren die af en toe op Zeewolde trainde, ben ik in contact gekomen met Shot. Hij vroeg me of ik een dag wilde training wilde geven op Shot en toen is het balletje gaan rollen. Bij Shot zit een hele grote groep enthousiaste mensen die allemaal heel graag training willen hebben. Inmiddels sta ik 5 dagen in de week op de padelbaan met een enorme hoeveelheid trainingsuren. Dat padel bij Shot in de lift zit, is wel duidelijk. Op deze club is veel gezelligheid, heel veel mensen zijn erg betrokken en het is een ideaal complex. Ik heb het erg naar mijn zin.

Vrije tijd

Als ik niet op de padelbaan sta, wandelen mijn vrouw Mariska en ik graag met de hond. Zij speelt ook padel en is een zeer enthousiaste supporter van mij. We hebben samengesteld gezin met 6 kinderen. In de vakantieperiodes zijn we graag in Spanje en we organiseren ook padelreizen naar Spanje. 

 
Wout Peters

Ik ben Wout Peters - 37 jaar - en woon in Houten samen met mijn vriendin en hondjes.

Op mijn 6e ben ik met tennis begonnen en al snel werd ik verliefd op deze sport. Ik speelde op recreatief niveau bij de jeugd, trainde 3 keer per week en ben daarnaast ook regio wedstrijden gaan spelen. Op latere leeftijd speelde ik op zaterdag eredivisie tennis bij Sportclub Houten & Oosterbeek (OTV). Inmiddels geef ik al 18 jaar les als tennisleraar.

Bij Sportclub Houten ben ik in aanraking gekomen met padel. Ik vond het direct een onwijs leuk spel. Ik was zo enthousiast dat ik mij heb ingeschreven voor de padelopleiding voor tennisleraren. Zelf speel ik circa 3  keer in de week padel en geef ik tennis- en padelles bij Sportclub Houten & Oosterbeek (OTV). Als trainer is het altijd een uitdaging om de spelers te helpen op verschillende niveaus van jong tot oud op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied. Om verbeteringen aan te brengen in het spel en daarmee het plezier en het niveau van de speler te verhogen.

Ik heb onwijs veel zin om te starten bij Shot Zeist en hoop jullie allen snel te ontmoeten.

Gert Visscher

Gert Visscher geeft sinds april 2022 training op SHOT. Gert heeft veel ervaring als (voetbal)trainer en is ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur én hij geeft krachttraining aan sporters die op regionaal en nationaal niveau sporten.

Gert is getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is ruim 26 jaar fulltime voetbaltrainer geweest en is dus ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur, een visie op bewegen waarij kinderen breed motorisch worden opgeleid. 'Eerst een atleet worden en dan specialiseren'. 

Op dit moment is hij parttime werkzaam als trainer/coach bij de voetbalvereniging SDC-Putten. Hij traint daar een aantal jeugdteams en begeleid op zaterdag een team. Daarnaast werkt hij voor Usport-for als freelance Sales medewerker. Usport-for verkoopt camera's voor het maken van wedstrijdanalyses. Live streaming en sponsoring zijn ook mogelijk. Binnen het voetbal is Usport-for een grote speler en ook bezig met een pilot voor padel. 

Drie jaar geleden kwam Gert voor het eerst in aanraking met padel. Hij was meteen verkocht, heeft gelijk een racket aangeschaft en is gaan spelen. Als ASM-instructeur had hij al snel door dat dit voor spelsporters (voetballen, hockey, korfbal e.d.) een mooie combinatie was. Hij geeft nu ruim 1,5 jaar les in het sportcentrum in Zeewolde. Dit seizoen start hij dus bij Shot.

Als trainer wil hij zich graag ontwikkelen en deze kans krijgt hij nu bij Shot. Sparren met collega's die kunnen putten uit een schat aan ervaring en kennis. Daarnaast hoopt Gert met zijn voetbal- en ASM-achtergrond, ervaring en kennis een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van spelers en collega's.

 

Bart van Opstal
Bart van Opstal is per 1 oktober een nieuwe padeltrainer op SHOT. In de winter 2022/2023 geeft hij training op de dinsdagen.
In september 2022 stond Bart #6 van Nederland en was hij  bezig met de voorbereiding op de WK kwalificiatie. 
Hij komt uit Tilburg en hij doet niets anders dan padellen en training geven! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052