Padeltrainers

Wout Peters

Ik ben Wout Peters - 37 jaar - en woon in Houten samen met mijn vriendin en hondjes.

Op mijn 6e ben ik met tennis begonnen en al snel werd ik verliefd op deze sport. Ik speelde op recreatief niveau bij de jeugd, trainde 3 keer per week en ben daarnaast ook regio wedstrijden gaan spelen. Op latere leeftijd speelde ik op zaterdag eredivisie tennis bij Sportclub Houten & Oosterbeek (OTV). Inmiddels geef ik al 18 jaar les als tennisleraar.

Bij Sportclub Houten ben ik in aanraking gekomen met padel. Ik vond het direct een onwijs leuk spel. Ik was zo enthousiast dat ik mij heb ingeschreven voor de padelopleiding voor tennisleraren. Zelf speel ik circa 3  keer in de week padel en geef ik tennis- en padelles bij Sportclub Houten & Oosterbeek (OTV). Als trainer is het altijd een uitdaging om de spelers te helpen op verschillende niveaus van jong tot oud op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied. Om verbeteringen aan te brengen in het spel en daarmee het plezier en het niveau van de speler te verhogen.

Ik heb onwijs veel zin om te starten bij Shot Zeist en hoop jullie allen snel te ontmoeten.

 
Gert Visscher

Gert Visscher geeft sinds april 2022 training op SHOT. Gert heeft veel ervaring als (voetbal)trainer en is ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur én hij geeft krachttraining aan sporters die op regionaal en nationaal niveau sporten.

Gert is getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is ruim 26 jaar fulltime voetbaltrainer geweest en is dus ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur, een visie op bewegen waarij kinderen breed motorisch worden opgeleid. 'Eerst een atleet worden en dan specialiseren'. 

Op dit moment is hij parttime werkzaam als trainer/coach bij de voetbalvereniging SDC-Putten. Hij traint daar een aantal jeugdteams en begeleid op zaterdag een team. Daarnaast werkt hij voor Usport-for als freelance Sales medewerker. Usport-for verkoopt camera's voor het maken van wedstrijdanalyses. Live streaming en sponsoring zijn ook mogelijk. Binnen het voetbal is Usport-for een grote speler en ook bezig met een pilot voor padel. 

Drie jaar geleden kwam Gert voor het eerst in aanraking met padel. Hij was meteen verkocht, heeft gelijk een racket aangeschaft en is gaan spelen. Als ASM-instructeur had hij al snel door dat dit voor spelsporters (voetballen, hockey, korfbal e.d.) een mooie combinatie was. Hij geeft nu ruim 1,5 jaar les in het sportcentrum in Zeewolde. Dit seizoen start hij dus bij Shot.

Als trainer wil hij zich graag ontwikkelen en deze kans krijgt hij nu bij Shot. Sparren met collega's die kunnen putten uit een schat aan ervaring en kennis. Daarnaast hoopt Gert met zijn voetbal- en ASM-achtergrond, ervaring en kennis een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van spelers en collega's.

Bart van Opstal
Bart van Opstal is per 1 oktober een nieuwe padeltrainer op SHOT. In de winter 2022/2023 geeft hij training op de dinsdagen.
In september 2022 stond Bart #6 van Nederland en was hij  bezig met de voorbereiding op de WK kwalificiatie. 
Hij komt uit Tilburg en hij doet niets anders dan padellen en training geven! 
 
 
 
 
 
Wibo Plijnaar

Mijn naam is Wibo Plijnaar en geef ondertussen al 28 jaar tennisles. Ik ben op mijn zesde begonnen met tennis en heb de bonds jeugdopleiding gevolgd. Daarna ben ik bij TIN gaan train

en onder leiding van Theo Rottier. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Henk van Hulst waar ik heb getraind met o.a. Paul Haarhuis, Jacco Eltingh, Sjeng Schalken en John van Lottum. Mijn hoogste ranking op de Nederlandse ranglijst was nummer 24.

Op Shot kom ik ondertussen al een jaar of 35: meerdere keren heb ik deelgenomen aan het open toernooi dat ik eenmaal in de A categorie heb gewonnen. Het jaar erop stond ik ook in de finale maar die was minder succesvol voor mij. Ik vind het dan ook leuk om nu op deze mooie proactieve tennisvereniging te mogen (padel) lesgeven. Een paar jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met padel en vond het gelijk een fantastische sport. Het is voor mij een nieuwe uitdaging om net zoals bij tennis nu in het padel de kneepjes van het trainerschap te leren en kijk erg uit naar het begin van het seizoen.

Tot ziens op de padel- en tennisbaan!! 

Koen Werner

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Koen Werner, als sinds mijn jeugd lid op Shot en ik word dit jaar voor het eerst padel trainer, wat ik erg leuk vind! Ik ben nu nog bezig met mijn padel opleiding en ga ook al een paar uurtjes training geven. Tevens heb ik ook al ervaring met training geven op het voetbalveld.

Ik padel zelf nu rond de 3/4 jaar en doe dit elke week erg veel. Ik vind padel heel erg leuk en ben daarom ben ik ook gemotiveerd om nu anderen het spelletje aan te leren.

Ik heb er zin in!

 

Adriaan Hietink

Hallo Shotters, mijn naam is Adriaan Hietink, 38 jaar en woon in Utrecht.
Vanaf September 2012 heb ik een eigen sportschool gehad.
Na Corona en de oorlog in Oekraïne heb ik besloten om een carrière switch te maken.

Gelukkig ben ik door les te geven in padel wel werkzaam kunnen blijven in de sport.
Padel is een prachtige sport en het is voor mij een uitdaging om deze sport naar een next level te tillen. Ik sta voor jullie klaar gedreven en vol passie. Verder hoop ik jullie snel te zien op SHOT voor een training of om even bij te praten.

Hugo Portillo Muñoz

Mijn naam is Hugo Portillo Muñoz. Ik ben 20 jaar en afkomstig uit Malaga (Spanje).
Ik padel al vanaf mijn 3e levensjaar en ben daarmee een gepassioneerd padelspeler. Als jeugdspeler was ik op een bepaald moment 3e van Spanje.

Mijn vader is al jarenlang padeltrainer en heeft mij het vak geleerd. Ik sta te popelen om bij deze mooie club les te geven aan zowel senioren als aan de jeugd. Ik spreek Engels, maar ik kan jullie natuurlijk ook verder bijspijkeren in ‘padelSpaans’. Natuurlijk ga ik ook graag competitie spelen voor Shot en hoop ik jullie als toeschouwer te mogen verwelkomen.

O ja, ik ben nog op zoek naar een (betaalbare) woonruimte in Zeist of omgeving, dus als iemand iets heeft of weet voor mij, dan hoor ik dat heel graag!