Bestuur

Rin-Sjoerd Zijlstra voorzitter [email protected]
Cathelijne Verhoeven secretaris [email protected] 
Marjon Copier penningmeester [email protected] 
Marco Nieuwenhuizen Park & Accommodatie [email protected]
TC tennis vacature [email protected] 
TC padel vacature [email protected] 
Puck Kranenburg bestuurslid  

 

Wie zijn de nieuwe bestuursleden voor het tennis- en padelseizoen van 2023?

  Rin-Sjoerd Zijlstra (voorzitter)

Beste Shotters,
Ongeveer 15 jaar geleden werd ik lid van SHOT. Een gezellige tennisvereniging op een park dat nauwelijks vergelijkbaar is met het huidige park. Wàt een mooie ontwikkeling heeft SHOT de afgelopen jaren doorgemaakt! Het huidige bestuur heeft vanuit een ambitieuze visie enorme stappen gezet om te komen waar we nu staan en daar kunnen ze trots op zijn! Ik ben 54 jaar en zou graag als voorzitter de komende jaren vorm geven aan de verdere bloei van onze mooie vereniging.
In de afgelopen twee jaar heb ik in de Onderlinge commissie gezeten en met veel plezier de clubkampioenschappen georganiseerd. Schitterende weken waarin je ons park volledig tot zijn recht ziet komen met veel sportieve tennis- en padelwedstrijden, memorabele feesten en veel gezelligheid. Vanaf het moment dat de padelbanen zijn gerealiseerd combineer ik tennis met padel.
Beide bieden andere uitdagingen en vind ik leuk om te doen. De techniek van tennis en de snelheid van padel… Ik ben getrouwd met Ine die ook tennist en padelt. Onze kinderen Elise (20) en Jasper (17) hebben ook beide getennist op SHOT. Elise woont en studeert inmiddels in Utrecht, Jasper woont nog thuis en padelt op SHOT. Ik vind het mooi om te zien dat padel een grote aantrekkingskracht heeft op de jeugd waardoor er nu veel meer jongeren op het park zijn dan voorheen.
De vereniging staat er op dit moment heel goed voor. Goede sfeer en gezelligheid, een uniek park, financieel gezond, mooie toernooien en activiteiten, etc. En er is gelukkig ook nog genoeg te doen. Ik zie het als een mooie opgave om daar samen met mijn medebestuursleden, de trainers, de groudsman, de horecamanager met zijn jongerenpoolers en de vele vrijwilligers op SHOT vorm en inhoud aan te geven. Ik wil graag een voorzitter zijn voor iedereen binnen SHOT. Ik sta open voor suggesties, ideeën, opbouwende kritiek en zeker ook voor (nieuwe) leden die zich samen met ons als vrijwilliger willen inzetten om onze mooie vereniging verder te laten bloeien!
Hopelijk tot ziens op de ALV of op SHOT!
Sportieve groet van Rin-Sjoerd 

Cathelijne Verhoeven (secretaris)

Cathelijne Verhoeven, 46 jaar, getrouwd met Bram en drie kinderen David (18) Max (16) en Lotte (13). Ik ben sinds 2008 lid bij Shot en sinds 3 jaar ook actief als padeller. Ook mijn man en dochter zijn regelmatig op de padelbaan te vinden. 
Ik vind het een voorrecht om lid te mogen zijn van Shot. Als we met ons tennis- competitieteam thuis spelen, krijgen we altijd complimenten van de tegenpartij op ons mooie park en clubhuis. Dan ben ik heel trots op onze club!
Omdat ik veel tijd op de club doorbreng wil ik mij graag actief inzetten voor Shot. In het verleden was ik actief bij de sponsorcommissie. Toen ik begin januari de vraag van Rin Sjoerd kreeg om bestuurslid te worden hoefde ik niet lang na te denken…..   Samen met het nieuwe bestuur wil ik er graag een `top’ tijd van maken voor de hele club! 
Tot op Shot! 

Puck Kranenburg (bestuurslid)

Hoi allemaal,
Ik ben Puck Kranenburg, 43 jaar en getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van Alexander (11) en Hugo (9). We spelen alle vier zowel padel als tennis bij Shot (sommigen wat fanatieker (lees: de mannen) dan anderen (lees: ik)). Ons gezin is dan ook vaak op Shot te vinden, is het niet op of langs de baan, dan is het wel op het terras.
Als ik op de baan sta, kan ik echt genieten van ons prachtige park en van hoe goed de dingen geregeld zijn. Maar ook activiteiten zoals het Wijkentoernooi, de Onderlinge, het Ouder-Kind toernooi, vind ik ieder jaar weer heerlijke feestjes. Een vereniging als Shot organiseert zich natuurlijk niet vanzelf en ik vind het erg leuk dat ik daar mijn steentje aan bij mag gaan dragen. Ik heb dan ook veel zin om met het nieuwe bestuur het stokje over te nemen en er voor alle Shotters een mooie tijd van te gaan maken.
Tot snel, tot op Shot! 

Marco Nieuwenhuizen (Park & Accommodatie)

Voor degene die mij nog niet kennen, een korte intro. Marco Nieuwenhuizen (55), wonende in Wilhelminakwartier Zeist sinds 2006 met Erica (54) en kinderen Puck (19) en Jochem (21). Van mijn 7e tot 17e getennist met de hele familie in Amstelveen, en toen gestopt. Bij Shot 7 jaar geleden de tennis weer opgepakt. Na een seizoen met twee bardiensten en twee keer vrij spelen, weer competitie gaan spelen en trainen. Sinds 5 jaar captain van ‘Shot 1.5.’, met focus op de vrijdagavond competitie.
Sinds een jaar is Erica begonnen met tennis en speel ik daarnaast zelf ook Padel. Voor mij voelen alle activiteiten op SHOT, competitie, trainen, feesten of gewoon een doordeweekse avond na een potje vrij spelen inmiddels als ‘Thuis’. Ben er vaak, geniet bijna dagelijks van de gezelligheid, en ben er trots op.
Zonder actieve leden geen bloeiende vereniging dus toen ik gevraagd werd door André of ik wilde deelnemen in een nieuw bestuur heb ik daar ja op gezegd. Hobby beetje aan ons huis (1902) sinds we er wonen, en nu sinds kort alle kinderen het huis uit zijn, tijd over voor klussen op Shot 😉. Wil graag samen met iedereen de komende jaren de gezelligheid, prestaties en ons Park en Accommodatie naar een nog hoger niveau tillen. Lijkt lastig, na aantal jaren waar al veel positief veranderd is, maar weet zeker dat we dat met zijn allen kunnen en willen. Velen handen maakt licht werk. Samen zijn we team Shot!
Tot op het park! 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052