Sponsoring

De tennisvereniging Zeister Tennisclub “SHOT” is opgericht in 1930 en ligt sindsdien op een prachtige locatie in het bosrijke Zeist. Shot is een toonaangevende club met een sterke regionale binding. Circa 1800 leden, waarvan 500 jeugdleden, tennissen en padellen met veel plezier en enthousiasme bij Shot. De club beschikt over 11 gravel banen en 9 padelbanen. Het schitterende clubhuis biedt onderdak aan de leden en aan een kinderopvang. Door de beschikking over een multifunctionele ruimte zijn er ook mogelijkheden om zakelijke bijeenkomsten, lunches of feesten te organiseren.

Recreatief tennis én toptennis

Voor de leden worden er veel clubactiviteiten georganiseerd, zoals toss avonden, de dames dubbel roulette, diverse toernooien en kinderactiviteiten. Alle met veel inschrijvingen. Shot heeft daarnaast een groot aantal competitieteams op alle competitiedagen, waaronder een team in de hoofdklasse. Sinds haar oprichting heeft Shot nauwe banden met de KNLTB. Zo is Shot in het verleden gastvrouw geweest van de Davis-Cup wedstrijd Nederland-Griekenland en organiseert Shot ieder jaar het Shot Open toernooi, waarbij een ranglijsttoernooi (NRt**) wordt gespeeld. Dit staat garant voor een week toptennis, waar menig Nederlands tennistalent is te bewonderen. Gezien het voorgaande kiezen steeds meer toonaangevende bedrijven, landelijk en lokaal, tennis als platform voor marketing activiteiten. Shot is trots dat vele sponsors hun naam aan Shot hebben verbonden.

Shot Business Partners

Sponsors kunnen al instappen vanaf 500 euro. Hiervoor ontvangt een Shot Business Partner plaatsing van een bedrijfslogosticker op de Shot sponsormuur naast de ingang van het clubhuis, een banner op de veel bezochte Shot website en een uitnodiging voor tenminste één sponsor-bijeenkomst per jaar. Daarnaast is het mogelijk hier een plus-pakket aan te koppelen. Zo is er het Shot Business Partner Windvanger-pakket en het Shot Business Partner Reclamebord XL-pakket. Een combinatie is ook mogelijk. De volgende stap is een maatwerkpakket uitgewerkt in een Shot Business Partner Premium-pakket en tenslotte het Shot Business Partner Exclusive (hoofdsponsor-) pakket. Overige sponsormogelijkheden, zoals sponsoring in natura, toernooi sponsoring, en overige sponsoracties zijn uiteraard ook nog steeds mogelijk.

Waarom zou u sponsor worden?

Het belangrijkste antwoord is wellicht omdat u het Shot gunt. U vindt Shot een leuke club, u ondersteunt de doelen van Shot, u houdt waarschijnlijk zelf ook van tennis en u begrijpt dat Shot zonder sponsors niet gezond kan opereren. De besteding van de sponsorinkomsten is transparant. Sponsorinkomsten worden aangewend ter bekostiging van parkonderhoud en het clubhuis, competities en toernooien, jeugdtennis, toptennis en overige activiteiten. En uiteraard krijgt u als sponsor zichtbaarheid op ons park en/of in het clubhuis en op de Shot website en daarmee (extra) naamsbekendheid. Tevens kunt u gebruik maken van de faciliteiten op ons park.

Als u meer wilt weten, of Shot Business Partner wilt worden, kunt u contact opnemen met één van de leden van de Sponsorcommissie.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052