Sponsor worden

Shot is een bloeiende, actieve en gezellige vereniging met betrokken leden, waar jong en oud op een uniek groen park kunnen tennissen en padellen. Shot is de laatste jaren fors gegroeid. Met meer dan 2.000 leden (waarvan 500 jeugdleden) zijn we een van de grootste tennis- & padelclubs in Nederland. Shot beschikt over 11 gravelbanen, 9 padelbanen en 2 picklebanen.

Bij Shot kunnen leden spelen op hun eigen niveau. Van recreatief een balletje slaan, training en competitie voor meer fanatieke spelers, tot prestatief tennis en padel voor talentvolle spelers met ambitie. Jeugdspelers, veteranen en alles daartussenin. Het hele jaar door worden er toernooien en veel andere activiteiten georganiseerd, waaronder de roemruchte Onderlinge en het ludieke Wijkentoernooi.

Het Shot Open is ons nationale ranglijsttoernooi (NRt**) dat garant staat voor een week toptennis op ons park. Menig Nederlands tennistalent is dan te bewonderen. Sinds enkele jaren worden er ook verschillende padel-toernooien georganiseerd.

Waarom sponsor worden?
Bedrijven - lokaal én nationaal - kiezen voor Shot omdat ze onze club een warm hart toedragen en ze zich graag willen associëren met de populariteit van tennis en padel.

Als sponsorcommissie begrijpen we goed dat bedrijven niet alleen uit goodwill sponsoren, maar dat het partnership in veel gevallen ook moet bijdragen aan de merkbekendheid, de omzetgroei en/of het MVO-beleid van de sponsor. We zoeken dan ook actief de samenwerking op om een passend sponsorpakket samen te stellen.

Een ledenaanbieding in onze nieuwsbrief, een marketingactie op een van onze toernooien, een uiting op ons park of een clinic met relaties? Wij denken graag mee om maatwerk te leveren.

Daarnaast hebben we diverse interessante Business Partnerships en TopShot-sponsorpakketten waarin we meerdere sponsormogelijkheden kunnen combineren.

Wilt u ook een aantrekkelijk voorstel?
Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected] of download hieronder onze sponsorpresentatie.

Sponsorbrochure Shot Zeist (1).pdf