Padel - Training

Shot biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar padelvaardigheden te verbeteren. De vereniging beschikt over 5 padeltrainers, die allen gekwalificeerd zijn om padeltraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijd. In 2021 ligt de focus wat betreft de trainingen nog steeds op de startende padellers, simpelweg omdat dat op dit moment veruit de grootste groep is. Binnen deze groep zijn wel grote verschillen aanwezig, aangezien ervaren tennissers doorgaans een hoger basisniveau met padel hebben dan minder ervaren tennissers. Hier zullen we bij de groepsindeling zoveel mogelijk rekening mee houden. De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en trainingsduur. 

Trainers

Bij Shot zijn op dit moment 4 padeltrainers actief.

  • Pjotr van Dalfsen - Hoofdtrainer
    Voormalig professioneel tennisspeler, nu padel pro en bondscoach van het Nederlands heren padelteam
  • Rudolf Moojen
    Zeer ervaren tennistrainer en padelopleiding gevolgd bij de Nerderlandse Padel Bond
  • Jalmar Lochtman
    Heeft de allereerste KSS-3 opleiding tot padelleraar bij de KNLTB gevolgd
  • Steven Gilberts
Inschrijven

In het weekend van 23/24 januari vind je op deze pagina het inschrijfformuliervoor padeltraining. Vul het formulier in en stuur dat naar de padeltrainers.

Senioren kunnen zich individueel opgeven voor padeltraining, hoewel het de voorkeur heeft wanneer zij zich direct als groep opgeven. Inschrijven kan tot 1 februari. 

Junioren geven zich individueel op. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid om aan te geven met wie je graag wilt trainen. Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur.

  Vakantierooster


Voor alle aangeboden trainingsvormen geldt het algemene reglement en de betalingsvoorwaarden van Shot.

Kennis maken met padel

Als kennismaking met padel bieden we vanaf mei 2021 een aantal clinics aan voor zowel junioren als senioren. Deze clinics zijn toegankelijk voor zowel Shotleden als geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn. Meer informatie vind je hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist