Padeltraining

Shot biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar padelvaardigheden te verbeteren. De vereniging beschikt over 5 padeltrainers, die allen gekwalificeerd zijn om padeltraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijd. De kosten van de trainingen zijn afhankelijk van groepsgrootte, trainingsduur en trainer.

Trainers

Bij Shot zijn op dit moment 5 padeltrainers actief.

Vragen over trainingen? Mail dan naar de padeltrainers. Je kunt alleen trainen als je een padellidmaatschap bij Shot hebt.

Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur.

Voor alle aangeboden trainingsvormen geldt het algemene reglement en de betalingsvoorwaarden van Shot.

De wintertrainingen beginnen in week 40, inschrijven graag voor 8 september.

Benieuwd naar de overige lesdata en de lestarieven?
Lesdata winter 2023-2024
Lestarieven

En ben je benieuwd naar de kleine lettertjes? Ook die staan online.

Peiling indoor trainingen padel 
Zoals de meesten van jullie weten zal gedurende het winterseizoen 23/24 de Padel Arena Zeist worden geopend. De Jan Wever hal wordt momenteel grondig opgeknapt en er zullen daarna 5 binnen padelbanen worden aangelegd. Omdat de exacte datum van opening nog niet bekend is, zal Shot voor het winterseizoen 23/24 vooralsnog alleen de reguliere buitencyclus aanbieden. 

Shot zou echter wel graag onder haar leden willen inventariseren wat de behoefte is om in de Padel Arena Zeist ook in de toekomst binnen trainingen te gaan volgen. Trainingscapaciteit zal naar verwachting op sommige momenten (daluren) 2 banen zijn en op piekmomenten 1 baan. De additionele kosten voor het huren van de baan op basis van 18 lessen, in een groep van 4, zal ca EUR 162 per persoon bedragen (tss 16-22.00). In daluren (tot 16u) zullen de additionele kosten ca EUR 103,50 per persoon bedragen.Onderstaande vragen zijn uitsluitend bedoeld om de interesse te peilen en hier zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Heb je interesse in deelname aan lessencyclus (van 18 lessen) binnen in de Padel Arena Zeist in de zomer, tegen genoemde meerprijs? JA / NEE 

Heb je interesse in deelname aan lessencyclus (van 18 lessen) binnen in de Padel Arena Zeist in de winter, tegen genoemde meerprijs? JA / NEE 

Als je interesse hebt, zou je dan de antwoorden op bovenstaande vragen in een mail willen zetten en versturen naar [email protected]?
Als je je interesse al via het inschrijfformulier hebt aangegeven, hoef je het niet ook nog eens te mailen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052