Padel - Training

In 2020 ligt de focus wat betreft de trainingen vooral op beginnende padellers, omdat dat op dit moment veruit de grootste groep is. Binnen deze groep zijn wel grote verschillen aanwezig, aangezien ervaren tennissers doorgaans een hoger basisniveau met padel hebben dan minder ervaren tennissers. Hier zullen we bij de groepsindeling zoveel mogelijk rekening mee houden.

Trainers

Bij Shot zijn op dit moment 5 padeltrainers actief. Dit zijn:

  • Pjotr van Dalfsen,
  • Robin Sietsma,
  • Jalmar Lochtman,
  • Rudolf Moojen en
  • Ruud Erckens.

Pjotr (voormalig tennis pro, nu Padel pro en bondscoach van het Nederlands heren Padel team) is onze hoofdtrainer, Rudolf (zeer ervaren tennis trainer en Padel opleiding gevolgd bij de Nerderlandse Padel Bond) en Robin Sietsma (speler van het Nederlands heren Padel team) zijn beschikbaar voor alle overige lessen voor volwassenen. Jalmar en Ruud (beiden de allereerste KSS-3 opleiding tot Padelleraar bij de knltb gevolgd) verzorgen de jeugd (proef)lessen en clinics.

Inschrijven

Senioren kunnen zich individueel opgeven voor padeltraining, hoewel het de voorkeur heeft wanneer zij zich direct als groep opgeven.

Junioren geven zich individueel op. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid om aan te geven met wie je graag wilt trainen. Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur.

Inschrijven padeltraining Vakantierooster


Voor alle aangeboden trainingsvormen geldt het algemene reglement en de betalingsvoorwaarden van Shot.

Kennis maken met padel

Als kennismaking met padel bieden we vanaf september 2020 een aantal clinics aan voor zowel junioren als senioren. Deze clinics zijn toegankelijk voor zowel Shotleden als geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn. Meer informatie vind je hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist