Padel - Training

Shot biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar padelvaardigheden te verbeteren. De vereniging beschikt over 5 padeltrainers, die allen gekwalificeerd zijn om padeltraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijd. In 2022 ligt de focus wat betreft de trainingen nog steeds op de startende padellers, simpelweg omdat dat op dit moment veruit de grootste groep is. Binnen deze groep zijn wel grote verschillen aanwezig, aangezien ervaren tennissers doorgaans een hoger basisniveau met padel hebben dan minder ervaren tennissers. Hier hebben we bij de groepsindeling zoveel mogelijk rekening mee houden. De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en trainingsduur. 

Trainers

Bij Shot zijn op dit moment 5 padeltrainers actief.

Inschrijven

Op dit moment kan je je nog niet inschrijven voor de voorjaarstrainingen.

Vragen over trainingen? Mail dan naar  de padeltrainers. Je kunt alleen trainen als je een padel lidmaatschap bij Shot hebt. 

Junioren geven zich individueel op. Basisscholieren worden hoofdzakelijk ingedeeld direct na schooltijd, middelbare scholieren trainen aan het einde van de middag en begin van de avond tot 19.00 uur.

Voor alle aangeboden trainingsvormen geldt het algemene reglement en de betalingsvoorwaarden van Shot.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052