Park

Shot beschikt over een prachtig bosrijk park, gelegen aan de Verlengde Slotlaan 117 in het noorden van Zeist. Met 10 uitstekend onderhouden gravelbanen en 2 perfecte Canada Tenn banen is er altijd wel een baan beschikbaar voor vrij tennis.

Behalve aan tennissers uit Zeist en omgeving, biedt ons park ook onderdak aan Fysiotherapie Profit en aan Kinderdagopvang Partou, waar we een hele fijne samenwerking mee hebben.

Er wordt door een team van enthousiaste vrijwillegers vrijwel dagelijks gewerkt aan het onderhouden en verder verbeteren van de paden en groenvoorziening om het clubhuis en de banen heen.

Toegang tot park

Om ongenode bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen, is er een toegangshek naar het park geplaatst. Dit hek is tijdens evenementen en reguliere openingstijden uiteraard gewoon open, maar daarbuiten is het hek dicht. Alleen leden van Shot kunnen dit hek buiten reguliere openingstijden van het park van 7:30u tot 0:00u openen door met hun bij de Ledenadministratie aangemelde telefoonnummer te bellen naar 0033-667-681033. Het hek wordt dan op afstand geopend voor toegang tot het park. Zorg er daarom voor dat je mobiele nummer is geregistreerd bij de Ledenadministratie!

Google Earth

Mocht je vanuit huis eens willen kijken hoe ons park erbij ligt, kijk dan via Google Earth eens rond. Maar beter en leuker is het natuurlijk om eens langs te komen om het voor jezelf te ervaren. Niets beter dan in deze groene omgeving een pot tennis te spelen of te bekijken!