Informatie lidmaatschap

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis en padel zijn uitdagende verenigingssporten voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis en padel gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar Shot en ontdek hoe leuk het is te tennissen en/of te padellen op ons prachtige park in de Zeister bossen.

Inschrijven

Als je lid wilt worden van Shot, klik dan op onderstaande button en vul het inschrijfformulier in.

Let op! Zonder pasfoto kunnen we het inschrijfformulier helaas niet in behandeling nemen omdat we deze nodig hebben voor je KNLTB-pas. Als de Ledenadministratie je inschrijfformulier heeft ontvangen dan nemen wij binnen 1 week contact met je op. Voor inschrijvingen voor padel geldt vanaf 23 juni 2020 een wachtlijst voor senioren.

Contributie

De contributie bij Shot is afhankelijk van je leeftijd en of je gaat tennissen, padellen of een combinatie hiervan. En of je al lid van Shot bent en nu bijvoorbeeld ook wilt gaan padellen. We hebben alles voor het seizoen 2020 voor jou hieronder op een rijtje gezet.

Tennis Only lidmaatschap
  Leeftijd Contributie Entreegeld*
Junioren t/m 12 jaar € 120,- € 20,- 
  13 t/m 17 jaar € 160,- € 20,-
Senioren 18 jaar € 160,- € 20,-
  19–24 jaar student € 50,- -
  Vanaf 25 jaar € 240,- € 40,-

* = alleen voor leden die nog niet (eerder) lid zijn (geweest) van Shot

 

Padel Only lidmaatschap 
  Leeftijd Contributie Entreegeld*
Junioren t/m 12 jaar € 95,- € 20,- 
  13 t/m 17 jaar € 95,- € 20,-
Senioren 18 jaar € 95,- € 20,-
  19–24 jaar student € 95,- -
  Vanaf 25 jaar € 195,- € 40,-

* = alleen voor leden die nog niet (eerder) lid zijn (geweest) van Shot.Combinatielidmaatschap
  Leeftijd Contributie Entreegeld*
Junioren t/m 12 jaar € 160,- € 20,- 
  13 t/m 17 jaar € 200,- € 20,-
Senioren 18 jaar € 200,- € 20,-
  19–24 jaar student € 130,- -
  Vanaf 25 jaar € 315,- € 40,-

* = alleen voor leden die nog niet (eerder) lid zijn (geweest) van Shot

Nadere uitleg en voorwaarden aan de lidmaatschappen / contributies:

 • Jeugd en studenten kunnen spelen tot 18.00 uur.
 • Het tennislidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van de KNLTB. De uitzondering hierop is dat studenten kunnen kiezen of ze wel of geen lid worden van de bond. Worden ze geen lid van de bond dan kunnen ze niet deelnemen aan de door de bond georganiseerde competities en toernooien. Een student met KNLTB-lidmaatschap betaalt € 50 contributie en zonder KNLTB-tennislidmaatschap € 30.
 • Het padellidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van KNLTB.  Studenten die padel spelen kunnen kiezen of ze wel of geen lid worden van KNLTB.

 

Wachtlijst Padel senior

Vanwege de grote toestroom van padel leden in de afgelopen maanden zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf 23 juni 2020 een wachtlijst te hanteren voor nieuwe senior leden. Je kunt nog steeds inschrijven, maar je wordt dan automatisch op de wachtlijst geplaatst. De volgorde op de wachtlijst is bepalend voor de toelating van nieuwe leden in de toekomst. De wachtlijst geldt in ieder geval tot 1 september as.

Voor jeugdleden is nog steeds voldoende ruimte, dus deze inschrijvingen worden direct verwerkt.

Wil je lid worden van Shot of op de wachtlijst worden geplaatst? Klik dan hier om je in te schrijven.

Tijdelijk daluren lidmaatschap

Heel mooi natuurlijk dat het zo goed gaat met padel bij Shot, maar ook jammer dat we mensen moeten teleurstellen door ze op een wachtlijst te plaatsen. We zijn daarom hard aan het nadenken hoe we de capaciteit kunnen uitbreiden en hoe we de bezetting van de banen het beste kunnen spreiden. Op de doordeweekse avonden en tot 18:00 uur in het weekend zitten de banen volledig vol, maar tussen 8:00 uur en 16:00 uur door de week en in het weekend na 18:00 uur is er doorgaans nog voldoende ruimte.  

Daarom is besloten om voor padel tijdelijk een daluren lidmaatschap aan te bieden zodat we meer mensen de gelegenheid bieden gebruik te maken van de banen.

Dit zijn de spelregels:

 • Daluren zijn van 8:00 uur en 16:00 uur door de week en na 18:00 uur in het weekend.
 • Het dalurenlidmaatschap verloopt automatisch aan het einde van het seizoen op 31/12/2020.
 • Er is geen garantie dat we volgend seizoen weer een dalurenlidmaatschap gaan aanbieden.
 • Een dalurenlidmaatschap geeft geen voorrang op de wachtlijst. Als je op de wachtlijst wil (blijven) staan voor een senioren padelabonnement, dan moet dat separaat worden aangeven.
 • Het dalurenlidmaatschap is alleen een clublidmaatschap. Je wordt hiermee niet automatisch lid van de bond. Competitie is daarom niet mogelijk.
 • Er is geen inschrijfgeld en er hoeven geen bardiensten gedraaid te worden.
 • Alle clubactiviteiten die in de daluren plaatsvinden zijn toegankelijk.
 • Daluren leden mogen ook deelnemen aan de onderlinge en alle toss momenten.
 • De toeslag voor dit dalurenlidmaatschap voor Shotleden bedraagt € 37,50 en het padel-only tarief is € 87,50.
 • Het is niet mogelijk een volledig lidmaatschap om te zetten in een dalurenlidmaatschap.

Aanmelden voor nieuwe leden is mogelijk via het standaard inschrijfformulier op de website.

Shotleden kunnen een mail sturen aan [email protected] en daarbij aangeven dat ze een dalurenabonnement voor padel willen toevoegen aan hun tennisabonnement.

Vereniging

Als je lid wordt van SHOT dan ben je lid van een vereniging en dat betekent dat alle leden ook bepaalde plichten hebben zoals het draaien van bardienst of ander vrijwilligerswerk. Wij willen graag dat je hiervan op de hoogte bent. 

Introduceeregeling

Het is altijd leuk om een keer met een kennis, buur, vriend of vriendin te tennissen of te padellen die (nog) niet lid is van Shot. De volgende regels gelden hiervoor:

 • Je kunt een introducé maximaal 5x per jaar meenemen
 • Je mag per keer één uur tennissen
 • Dit kost € 5,- per persoon per keer (te voldoen in het clubhuis, achter de bar)
Proeflessen tennis

Als je eerst wil kijken of tennis wel iets voor je is, dan kan je proeflessen nemen. Voor een klein bedrag kan je vrijblijvend 6 weken meetrainen of -lessen met onze gediplomeerde clubtrainers. Daarna kan je beslissen of je lid wilt worden bij Shot. 

Proeflessen padel

Alle informatie over proeflessen padel vind je hier.

Wijzigen

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.
Bij het doorgeven van een wijziging graag je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende speelseizoen te geschieden en uitsluitend via e-mail aan de ledenadministratie. Bij het opzeggen na 1 december blijf je de volledige contributie verschuldigd voor het komende jaar.
Graag bij opzegging je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij onze Ledenadministratie.

Brigitte de Beer
Parklaan 15
3701 CE Zeist
[email protected]

De Ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist