Informatie lidmaatschap

- Op dit moment hanteren we een wachtlijst voor tennis -
- Voor padel plaatsen we geen senioren meer op de wachtlijst -

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis en padel zijn uitdagende verenigingssporten voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis en padel gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar Shot en ontdek hoe leuk het is te tennissen en/of te padellen op ons prachtige park in de Zeister bossen.

Inschrijven

Als je lid wilt worden van Shot, klik dan op button hiernaast en vul het inschrijfformulier in.

Let op! Zonder pasfoto kunnen we het inschrijfformulier helaas niet in behandeling nemen omdat we deze nodig hebben voor je KNLTB-pas. Als de Ledenadministratie je inschrijfformulier heeft ontvangen dan nemen wij binnen 1 week contact met je op. 

Contributie

De contributie bij Shot is afhankelijk van je leeftijd en of je gaat tennissen of padellen of een combinatie hiervan. We hebben alles voor het seizoen 2024 voor jou hieronder op een rijtje gezet.

  Leeftijd Tennis Padel Tennis en Padel Administratie kosten
Junioren t/m 12 jaar nvt nvt € 130 € 20
  13 t/m 17 jaar nvt nvt € 175 € 20
           
Senioren 18–24 jaar student nvt nvt € 125 € 0
  Vanaf 25 jaar € 250 € 220 € 325 € 40
  Vanaf 80 jaar € 25 € 25 € 25 n.v.t.
  Niet spelend lid € 55 € 55 € 55 n.v.t.
 

Nadere uitleg en voorwaarden aan de lidmaatschappen / contributies:

  • Jeugd en studenten kunnen spelen tot 19.30 uur.
  • Het tennis- en padellidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van de KNLTB.
  • De administratiekosten zijn eenmalig bij registratie van elk lidmaatschap. Ze zijn ook van toepassing voor oud leden bij hernieuwing lidmaatschap (m.u.v. niet spelende leden zoals hieronder beschreven). 
  • Leden die 80 jaar of ouder zijn én minstens 10 jaar lid zijn van Shot, betalen een gereduceerd tarief.
  • Niet spelende leden, zijn leden die door langdurige ziekte of blessure of tijdelijk in het buitenland wonen, niet tot tennissen of padellen komen. Bij herstel of terugkomst kan het lidmaatschap direct weer teruggezet worden in een tennis-, padel- of combilidmaatschap.
Wachtlijst 2024

We zijn blij met de vele nieuwe padel- en tennisleden. We kunnen helaas op dit moment geen nieuwe leden meer plaatsen. Als je je inschrijft voor een tennislidmaatschap, dan word je automatisch op een wachtlijst geplaatst. Voor padel plaatsen we geen senioren meer op de wachtlijst. 

Vereniging

Als je lid wordt van Shot dan ben je lid van een vereniging en dat betekent dat alle leden ook bepaalde plichten hebben zoals het draaien van bardienst of ander vrijwilligerswerk. Wij willen graag dat je hiervan op de hoogte bent. 

Introducéregeling

Het is altijd leuk om een keer met een kennis, buur, vriend of vriendin te tennissen of te padellen die (nog) niet lid is van Shot. De volgende regels gelden hiervoor:

  • Je kunt een introducé maximaal 5x per jaar meenemen
  • Je mag per keer één uur tennissen of padellen
  • Dit kost € 5,- per persoon per keer (alleen via de clubapp te voldoen)
  • Vanwege drukte alleen introducés tijdens daluren (weekdagen van 8.00 - 17.00 uur | weekenden vanaf 18.00 uur) 
Proeflessen tennis of padel

Als je eerst wil kijken of tennis wel iets voor je is, dan kan je proeflessen nemen. Proeflessen kunnen vanaf april 2024 weer gevolgd worden. 

Wijzigen

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste digitale ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de ledenadministratie.
Bij het doorgeven van een wijziging graag je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende speelseizoen te geschieden en uitsluitend via e-mail aan de ledenadministratie. Bij het opzeggen na 1 december blijf je de volledige contributie verschuldigd voor het komende jaar.
Graag bij opzegging je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij onze Ledenadministratie. [email protected]