Informatie lidmaatschap

Op dit moment hanteren we een wachtlijst voor zowel tennis als padel. Voor jeugdleden is beperkt ruimte, dus deze inschrijving worden direct verwerkt. 

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis en padel zijn uitdagende verenigingssporten voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis en padel gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar Shot en ontdek hoe leuk het is te tennissen en/of te padellen op ons prachtige park in de Zeister bossen.

Inschrijven

Als je lid wilt worden van Shot, klik dan op onderstaande button en vul het inschrijfformulier in.

Let op! Zonder pasfoto kunnen we het inschrijfformulier helaas niet in behandeling nemen omdat we deze nodig hebben voor je KNLTB-pas. Als de Ledenadministratie je inschrijfformulier heeft ontvangen dan nemen wij binnen 1 week contact met je op. 

Contributie

De contributie bij Shot is afhankelijk van je leeftijd en of je gaat tennissen, padellen of een combinatie hiervan. En of je al lid van Shot bent en nu bijvoorbeeld ook wilt gaan padellen. We hebben alles voor het seizoen 2021 voor jou hieronder op een rijtje gezet.

 

  Leeftijd Tennis Padel Tennis en Padel Entreegeld
Junioren t/m 12 jaar nvt nvt € 120 € 20
  13 t/m 17 jaar nvt nvt € 160 € 20
           
Senioren 18–24 jaar student nvt nvt € 100 € 0
  Vanaf 25 jaar € 240 € 195 € 300 € 40

Nadere uitleg en voorwaarden aan de lidmaatschappen / contributies:

  • Jeugd en studenten kunnen spelen tot 18.00 uur.
  • Het tennislidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van de KNLTB.
  • Het padellidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van KNLTB. 
Wachtlijst padel & tennis 2021

We zijn blij met de vele nieuwe padel- en tennisleden. We kunnen op dit moment geen nieuwe leden meer plaatsen. Als je je inschrijft voor een padel- of tennislidmaatschap, dan word je automatisch op een wachtlijst geplaatst. 

Voor jeugdleden is beperkt ruimte, dus deze inschrijving worden direct verwerkt. 

Vereniging

Als je lid wordt van SHOT dan ben je lid van een vereniging en dat betekent dat alle leden ook bepaalde plichten hebben zoals het draaien van bardienst of ander vrijwilligerswerk. Wij willen graag dat je hiervan op de hoogte bent. 

Introducéregeling

Het is altijd leuk om een keer met een kennis, buur, vriend of vriendin te tennissen of te padellen die (nog) niet lid is van Shot. De volgende regels gelden hiervoor:

  • Je kunt een introducé maximaal 5x per jaar meenemen
  • Je mag per keer één uur tennissen of padellen
  • Dit kost € 5,- per persoon per keer (te voldoen in het clubhuis, achter de bar)
  • Vanwege drukte alleen introducés tijdens daluren (weekdagen van 8.00 - 17.00 uur | weekenden vanaf 18.00 uur) 
Proeflessen tennis

Als je eerst wil kijken of tennis wel iets voor je is, dan kan je proeflessen nemen. Voor een klein bedrag kan je vrijblijvend 6 weken meetrainen of -lessen met onze gediplomeerde clubtrainers. Daarna kan je beslissen of je lid wilt worden bij Shot. 

Proeflessen padel

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor proeflessen padel.

Wijzigen

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.
Bij het doorgeven van een wijziging graag je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende speelseizoen te geschieden en uitsluitend via e-mail aan de ledenadministratie. Bij het opzeggen na 1 december blijf je de volledige contributie verschuldigd voor het komende jaar.
Graag bij opzegging je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij onze Ledenadministratie.

Brigitte de Beer
Parklaan 15
3701 CE Zeist
[email protected]

De Ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist