Informatie lidmaatschap

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar Shot en ontdek hoe leuk het is te tennissen op ons prachtige park in de Zeister bossen.

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt in onze mooie club! Als je lid wilt worden van Shot, dan dien je een ingevuld inschrijfformulier en een pasfoto naar de Ledenadministratie te sturen. Het inschrijfformulier vind je hier:

Let op! Zonder pasfoto kunnen we het inschrijfformulier helaas niet in behandeling nemen omdat we deze nodig hebben voor je KNLTB-pas. Als de Ledenadministratie je inschrijfformulier heeft ontvangen dan nemen wij binnen 1 week contact met je op. Voor inschrijvingen voor padel geldt vanaf 23 juni 2020 een wachtlijst voor senioren.

Contributie

De contributie bij Shot is afhankelijk van je leeftijd. Daarnaast heffen wij eenmalig een entreebedrag. Hieronder de bedragen voor het seizoen 2019.

Categorie Leeftijd Contributie Entreegeld
Junioren t/m 12 jaar €120,- €20,-
  13 t/m 17 jaar €160,- €20,-
Senioren 18 jaar €160,- €20,-
  19 t/m 24 jaar (student) € 50,-* -
  vanaf 25 jaar €240,-  €40,-

*) Student met KNLTB-lidmaatschap € 50; zonder KNLTB-lidmaatschap € 30. ‚Äč

Introduceeregeling

Het is altijd leuk om een keer met een kennis, buur, vriend of vriendin te tennissen die (nog) niet lid is van Shot. De volgende regels gelden hiervoor:

  • Je kunt een introducé maximaal 5x per jaar meenemen
  • Je mag per keer één uur tennissen
  • Dit kost € 6,- per persoon per keer (te voldoen in het clubhuis, achter de bar)
Proeflessen

Als je eerst wil kijken of tennis wel iets voor je is, dan kan je proeflessen nemen. Voor een klein bedrag kan je vrijblijvend 6 weken meetrainen of -lessen met onze gediplomeerde clubtrainers. Daarna kan je beslissen of je lid wilt worden bij Shot.

Wijzigen

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.
Bij het doorgeven van een wijziging graag je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende speelseizoen te geschieden en uitsluitend via e-mail aan de ledenadministratie. Bij het opzeggen na 1 december blijf je de volledige contributie verschuldigd voor het komende jaar.
Graag bij opzegging je voor- en achternaam en bondsnummer vermelden. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij onze Ledenadministratie.

Brigitte de Beer
Parklaan 15
3701 CE Zeist
[email protected]

De Ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de Ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist