Toss 2.0 (coronaproof)

TOSS2.0 gaat de hele zomer door! 

Geef je nu op voor de rest van de maand juli en augustus via: [email protected] Graag naam, speelsterkte en telefoonnummer vermelden. 

STERKE mannen gezocht:

We zijn nog op zoek naar STERKE mannen binnen de Toss2.0. Mannen met speelsterkte 5/6 of 7. Dus geef je nu op via  [email protected]

Toss is van 19.00-22.00 uur. Je kunt aangeven of je vroeg of wat later wilt spelen.

Graag naam, speelsterkte en telefoonnummer vermelden. 

Vrijwilliger(s) gezocht

Voor 15 juli en 22 juli zijn we op zoek naar iemand die de avond kan leiden. 29 juli zal Nico Beekman de Toss leiden. Bedankt alvast Nico!

Bijdrage voor borrel

Gelukkig is de bar weer open. De barcommissie zorgt voor iets lekkers bij de borrel iedere woensdagavond. We vragen elke deelnemer vanaf nu voor de rest van de maand juli en augustus 5 euro bijdrage p.p., ongeacht het aantal keren dat je deelneemt. Graag bij de bar te voldoen. Heb je aan de wintereditie meegedaan en toen al 5 euro bijgedragen dan ben je nu geen 5 euro verschuldigd. 

Wat vinden nieuwe leden van Toss 2.0?

Barry van den Hoven is begin juni naar Zeist verhuisd en besloot zich meteen in te schrijven bij SHOT voor het sportieve, maar uiteraard ook om leuke mensen te ontmoeten.

“Super mooie en leuke club wat ik tot dusver kan inschatten en ga ervan uit dat ik lang lid zal blijven. Heb me ook voor de Toss 2.0 ingeschreven en dat bevalt heel goed, vanaf dag 1 is iedereen gezellig en de sfeer, dankzij Marijke van Son, is geweldig! Kijk ernaar uit om iedereen na de vakantie weer te zien. Dank aan Marijke en iedereen die erbij betrokken voor de organisatie van de Toss 2.0” aldus Barry.

 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist