Toss 2.0

Wil jij op een sportieve en gezellige manier tennissen, nieuwe mensen leren kennen en op eigen niveau spelen, kom dan naar de TOSS 2.0 op de woensdagavond. 

Opzet

Je start om 19.30  of 20.00 uur. De partijen duren een half uur. Je speelt om het half uur afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Wij maken van tevoren een indeling, zodat je elke woensdag tenminste 2 keer speelt met en tegen andere mensen. Je speelt als senior een gemengd dubbel, maar afhankelijk van de aanmeldingen is een herendubbel of damesdubbel ook mogelijk.Kun je op een bepaalde woensdag niet? Geen nood, geef het gewoon aan.

Bij de indeling wordt rekening gehouden met je speelsterkte en je voorkeur voor starttijd. Om 21.30 uur is de laatste speelronde. Voor wie wil, sluiten we af met een drankje in het clubhuis. Gezelligheid en leuk tennis staan voorop. De eerste TOSS 2.0 dit voorjaar begint op 1 april.

Aanmelden

Stuur een bericht naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam/ telefoonnummer/ speelsterkte/ voorkeur starttijd: 19.30 of 20.00 uur.

Je geeft per maand je beschikbaarheid op.

Bijdrage borrelhap

Bijdrage aan de borrelhapjes is € 5,- (per 3 maanden) ongeacht of je 1 x of meerdere keren meedoet. Je kan dit met pin betalen bij de bar op Shot bij aanvang TOSS 2.0. 

            

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist