Toss 2.0

In maart 2022 kan je je weer opgeven voor de Toss 2.0 via: [email protected] Graag naam, speelsterkte en telefoonnummer vermelden. 

Wanneer?

De Toss 2.0 start op 6 april en vindt plaats op bijna alle woensdagavonden.

Aanmelden

Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld hierbij jouw naam, speelsterkte, voorkeur vroege shift (19.00-20.20 uur) of late shift (20.20-22.30 uur) en welke woensdagen je NIET kan.

Voor wie?

Voor alle tennisleden. Mocht je dit voorjaar begonnen zijn met tennis, overleg dan even met je tennistrainer of je kan deelnemen.

Spelvorm

Dubbel en mix

Speelsterkte

Alle sterktes zijn welkom. We proberen zoveel mogelijk op speelsterkte in te delen. Halverwege de speeltijd wordt er gewisseld van partner. Draaien we door.

Wat vinden nieuwe leden van Toss 2.0?

Barry van den Hoven is begin juni naar Zeist verhuisd en besloot zich meteen in te schrijven bij SHOT voor het sportieve, maar uiteraard ook om leuke mensen te ontmoeten.

“Super mooie en leuke club wat ik tot dusver kan inschatten en ga ervan uit dat ik lang lid zal blijven. Heb me ook voor de Toss 2.0 ingeschreven en dat bevalt heel goed, vanaf dag 1 is iedereen gezellig en de sfeer, dankzij Marijke van Son, is geweldig! Kijk ernaar uit om iedereen na de vakantie weer te zien. Dank aan Marijke en iedereen die erbij betrokken voor de organisatie van de Toss 2.0” aldus Barry.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052