Najaarscompetitie 2022

Graag nodigen we jullie uit om je in te schrijven voor de NAJAARSCOMPETITIE 2022. Dit geldt alleen voor tennis! Meld je aan vóór zondagavond 5 juni. Het aantal speeldagen is van 7 naar 5 gegaan.

KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2022: VAN 7 NAAR 5 SPEELDAGEN 
Eén van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van competitie voor komend jaar is dat de KNLTB heeft besloten om met ingang van 2022 het aantal speeldagen van de NJC aan te passen van 7 naar 5. Deze beslissing heeft de KNLTB genomen om een aantal verschillende redenen. Meer informatie vind je in dit artikel. 

Dit jaar wordt er weer een normale NJC gespeeld. Dit betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten. 

Op bijna alle dagen van de week wordt er competitie gespeeld in onze regio. Kijk hier voor het volledige aanbod. De speeldata vind je hier. 

Aanmelden 

Meld je vóór zondagavond 5 juni aan. Als je je als team aanmeldt, dan regelt de teamcaptain de inschrijving via deze link.   
Spelregels 
  • Seniorenteams bestaan uit minimaal 6 spelers. 
  • Als er te veel aanmeldingen zijn voor een bepaalde dag (meestal de vrijdagavond), wordt er geloot. Teams die vorige najaar zijn uitgeloot, hebben voorrang. 
  • De kosten zijn € 65,- per team voor 5 keer spelen. 

Bovenstaande geldt niet voor tennisjeugd. Jeugd wordt ingeschreven via de trainers. 

Meer informatie vind je op de KNLTB-website over het spelen van de tenniscompetitie.  

Nog geen team? 

Heb je wel zin en tijd om competitie te gaan spelen, maar heb je nog geen team kunnen vinden. Meld je dan aan via dit formulier. Wij kijken dan of er teams zijn met te weinig spelers en of je daar bij past. Wij kunnen niet garanderen dat we je kunnen plaatsen. Informeer ook bij je trainer of je qua niveau bij een bestaand team kan aansluiten. 

Vragen? 

Mail naar Anita en Miriam [email protected] voor de tenniscompetitie.  
Succes met inschrijven! 
 
Met sportieve groet,
 
Anita Verbree (06-4094 9026)
Miriam Essink (06-4607 0495)
Competitieleiders

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052