Sponsors en partners

Hoofdsponsor

Gazelle
Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen. Bij Gazelle streven wij er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe. Dat zijn waardes die we herkennen bij Shot en daarom steunen we hen om het Shot Open tot een geweldige, sportieve week te maken.

 

 

Sponsors

Achmea Investment Management
Achmea Investment Management beheert vanuit Zeist ruim 129 miljard Euro voor Achmea, Nederlandse pensioenfondsen, het Centraal Beheer Algemeen Pensioen Fonds en voor particuliere beleggers via de beleggingsfondsen van Centraal Beheer. Hiermee is Achmea IM een van de grootste vermogensbeheerders van Nederland en met 250 werknemers een grote werkgever in Zeist. Achmea IM draagt graag bij aan deze lustrumeditie van het Shot Open vanuit het Betrokkenheidsfonds dat lokale initiatieven van werknemers  ondersteunt. Daarnaast zijn gezondheid en vitaliteit belangrijke thema’s voor Achmea als werkgever en als verzekeraar. Wij wensen Shot en alle deelnemers een fantastisch en sportief toernooi toe.

Onetrail
Onetrail is gespecialiseerd in datalogistiek met state-of-the-art, slimme en betrouwbare oplossingen voor alle data-logistieke uitdagingen in elke supply chain. 

De Autowasboulevard
De Autowasboulevard vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij, niet alleen door onze diensten op de markt te brengen en werkgelegenheid te creëren, maar ook door iets terug te doen aan een concreet doel zoals het Shot Open tennistoernooi. Wij dragen Tennisvereniging Shot een warm hart toe, omdat dit een mooie Zeister club is en wij sporten in het algemeen een belangrijk onderdeel vinden in de samenleving.De Autowasboulevard is een unieke all-in­-one wasstraat met de modernste technieken, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. U kunt 7 dagen per week bij de Autowasboulevard terecht voor een schone en frisse auto!
Van Lanschot
Een bank die u begrijpt en de juiste vragen weet te stellen. Alleen zo kunt u alles van waarde beschermen, uw vermogen laten groeien en doorgeven aan de volgende generatie. Want uw vermogen is meer dan geld alleen. 
Wij willen bijdragen aan uw succes. Daarom steunen we Shot met de organisatie van het open toernooi.
 
Lisman en Lisman
Flexibiliteit, duurzaamheid, service en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zijn enkele van de kernwaarden van ons bedrijf. Aan de hand van onze lange termijn visie beheren, verbouwen en herontwikkelen we zelf al ons vastgoed. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om in te spelen op wensen van onze huurders. Net zoals het team van het Shot Open inspeelt op de wensen en behoeften van hun deelnemers en supporters.
Brilmode Zeist
Een bril of een paar lenzen zijn een stukje van uzelf, dag en nacht dichtbij u en uw venster op de wereld. Daarom helpt de optiekzaak u het stukje van uzelf tot in de puntjes te regelen. Net zoals het Shot Open de deelname aan het toernooi tot in de puntjes voor u regelt.

Ansr
Bij Ansr hebben we maar één doel: we willen u zo snel en effectief mogelijk van uw blessure afhelpen. Dit bereiken we door gespecialiseerde kennis over Klachten aan de Arm, Nek en Schouder (KANS) te combineren met een revolutionaire behandelmethode die het genezingsproces versnelt. Onze belofte is eenvoudig: Arm. Nek. Schouder. Resultaat. Precies zoals spelers aan het Shot Open nastreven: efficiënt resultaat.

 

 

Partners

Sunny Camp
Sportspecialist Sunny Camp aan de Slotlaan in Zeist staat bekend om zijn goede advies en de uitstekende service. Wij blijven investeren in kennis en apparatuur om zo onze naam als dé tennisspecialist van deze regio te behouden. Tijdens het Shot Open zijn wij dagelijks aanwezig met onze snelle bespanservice en hebben we ook enkele basisbenodigdheden voor elke tennisser te koop. In onze winkel is het daarnaast altijd mogelijk om rackets te testen en ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. Tot snel!
Twist of Flavours
Twist of Flavours, een droom van twee vrienden, twee koks die hun jarenlange ervaring gebruiken om u een unieke beleving mee te geven. Een innovatief concept in Zeist, dat nu ook het Shot Open aan gaat doen. Gedurende de week bieden wij voor de sporters een degelijke daghap en voor de supporters een kleine kaart met heerlijke gerechten.
Electro World Weterings
Electro World Weterings heeft een groot assortiment en vakkundig en enthousiast personeel. Ons betrokken team adviseert u over het gebruik van de apparaten en diensten welke het beste bij uw persoonlijke situatie en behoeften passen. Met de flatscreen tv die wij aan het Shot Open leveren, laten we ook aan Zeist zien dat onze vestiging in De Bilt garant staat voor persoonlijke service en hoge kwaliteit. Kom ook eens langs!
Wilson
Geen ander merk als Wilson is de afgelopen decennia zo bepalend geweest voor de ontwikkeling van tennisrackets. Het is Wilson's missie om iedere tennisser optimaal te laten genieten en presteren op de tennisbaan. Met trots levert Wilson daarom de tennisballen voor het Shot Open.
Multicopy Zeist
Multicopy Zeist is al lang niet meer de copyshop en sneldrukkerij van jaren geleden. Multicopy is een allround grafisch bedrijf dat verder gaat waar anderen ophouden. Het team van betrokken professionals met samen vele tientallen jaren ervaring staat voor je klaar om te helpen jouw doelen op elk denkbaar communicatiekanaal te realiseren.
Hoogvliet
Hoogvliet zorgt dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs; nu ook in Zeist! Voor alle deelnemers aan het Shot Open verzorgen wij een goed gevulde, gezonde en lekkere goody bag met producten die je uiteraard ook in onze mooie supermarkt aan de Antonlaan kan terugvinden.
 

 

Ook sponsor worden? Neem contact op met de Sponsorcommissie!