Damesdubbelroulette (DDR)

De damesdubbelroulette (DDR) start weer! 

Voor wie nog niet bekend is met de dames dubbel roulette:
Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen of padellen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis en/of padel spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Dan kan je je hiervoor opgeven. Kan je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kan je je als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).
 


Doe mee met de DDR vanaf 9 september

De DDR speelt zich af op woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur. We spelen dit najaar op 6 woensdagen vanaf 9 september tot en met 14 oktober 2020.

Je speelt een uur of, indien het zo uitkomt in de planning, twee uur. Welk uur je speelt, hangt af van het aantal aanmeldingen en de indeling. Dus het advies is de hele ochtend vrij te houden, zolang je de indeling nog niet weet. 

De indeling wordt vóór de start op 9 september per mail aan alle deelnemers verstuurd. We streven ernaar de indeling voor alle 6 woensdagen vooruit te plannen.

Inschrijven

Inschrijven voor de DDR kan vanaf nu op: [email protected]  onder vermelding van je voor-/achternaam, telefoonnummer, je speelsterkte en of je tennis, padel of een allebei. Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Geef bij de aanmelding ook aan of je één of meerdere woensdagen verhinderd bent.

Opgeven kan tot en met zaterdag 5 september, daarna zullen we het schema maken en doorsturen. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met ieders speelsterkte.
We hopen op veel aanmeldingen voor de DDR dit najaar.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist