Damesdubbelroulette (DDR)

Schrijf je nu in voor de DDR! Onder zonnige omstandigheden wordt er vanaf woensdag 11 september tot aan de herfstvakantie weer getennist met een hoop gezelligheid en lekkere koffie van het enthousiaste barteam. Schrijf je voor 26 augustus 2019 in via [email protected]. Gezellig als je (weer) meedoet!

Voor wie nog niet bekend is met de dames dubbel roulette:
Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Dan kan je je hiervoor opgeven. Kan je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kan je je als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).
 

Inschrijven
Inschrijven kan per heden op: [email protected] onder vermelding van je voor/achternaam en je speelsterkte. Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Tot uiterlijk 27 maart kan je je opgeven, maar vol=vol. 
De DDR speelt zich af op woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur. Je speelt een uur. Welk uur je speelt, hangt af van de indeling van je poule. Maar houd de hele ochtend vrij, zolang je de indeling nog niet weet. De eerste periode is van 3 april t/m 29 mei, de tweede van 5 juni t/m 17 juli.

Vragen?
Heb je nog vragen, mailen naar [email protected] kan altijd, maar je mag ook Selma bellen op 06-21391138.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist