Damesdubbelroulette (DDR)

Voor wie nog niet bekend is met de dames dubbel roulette:
Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Geef je dan voor de DDR tennis op. En kun je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kun je je ook als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).
 


Doe mee met de DDR, start woensdag 21 april 2021

De DDR speelt zich af op woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur. 

Je speelt een uur of, indien het zo uitkomt in de planning, twee uur. Welk uur je speelt, hangt af van het aantal aanmeldingen en de indeling. Dus het advies is de hele ochtend vrij te houden zolang je de indeling nog niet weet. De indeling wordt vóór de start per mail of whatsapp aan alle deelnemers verstuurd. We streven ernaar de indeling een aantal weken vooruit te plannen.Bij de inschrijving voor de DDR tennis graag aangeven of je ook mee wilt doen met de padel toss op woensdagochtend. Dan kunnen wij daar rekening houden met de indeling. In principe delen we je dan in voor tennis van 10:00 tot 11:00 uur en kun je dan meedoen met padel toss van 11:00 tot 12:00 uur.

Let op! Voor padel toss dien je je wel apart in te schrijven via de KNLTB ClubApp.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de woensdagen vanaf 21 april tot en met 7 juli 2021. Je kunt je ook na 21 april  inschrijven voor de resterende woensdagen. Stuur een mail naar [email protected]  en vermeld hierin de volgende gegevens: je voor-/achternaam, je telefoonnummer, je speelsterkte en of je ook padel toss wilt spelen (voor padel toss apart inschrijven via de app). Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Geef bij de aanmelding ook aan of je één of meerdere woensdagen verhinderd bent. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist