Damesdubbelroulette

Voor wie nog niet bekend is met de dames dubbel roulette:
Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Geef je dan voor de DDR tennis op. En kun je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kun je je ook als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).
 

Doe mee met de voorjaars-DDR, start 12 april 2023

De DDR speelt zich af op woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur. Je speelt een uur of, indien het zo uitkomt in de planning, twee uur. Welk uur je speelt, hangt af van het aantal aanmeldingen en de indeling. Dus het advies is de hele ochtend vrij te houden zolang je de indeling nog niet weet. De indeling wordt vóór de start per mail of whatsapp aan alle deelnemers verstuurd. We streven ernaar de indeling een aantal weken vooruit te plannen. De voorjaars-DDR zal plaatsvinden vanaf 12 april 2023.

Inschrijven

Binnenkort kun je je weer inschrijven voor de Dames Dubbel Roulette voor het voorjaar 2023 door een mail te sturen naar dubbelroulette@shotzeist.nl  en vermeld hierin de volgende gegevens: je voor-/achternaam, je telefoonnummer en je speelsterkte. Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Geef bij de aanmelding ook aan of je één of meerdere woensdagen verhinderd bent. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]