Lesbeleid padel

26 november 2022


Deze winter was er helaas te weinig padeltrainingscapaciteit. Hierdoor kregen enkele leden te horen dat geen plek voor hen was om te trainen. Het bestuur heeft met de trainers m.i.v. het voorjaar het onderstaande lesbeleid vastgesteld.
 
Iedereen die al training volgt, heeft het recht om door te trainen, mits voldoende beschikbaarheid opgegeven wordt en de trainers- en baancapaciteit aanwezig is.  We verwachten in 2023 alle leden, die willen trainen te kunnen bedienen, ook omdat net als bij tennis, het trainingsuur padel teruggaat naar 50 minuten tussen 16.00 en 22.30 uur. Wel behoud Shot het recht voor, om nieuwe leden eens in de 14 dagen training aan te bieden mocht onverhoopt de trainers- of baancapaciteit onvoldoende zijn. Niet geplaatste spelers in 2022 hebben voorrang op nieuwe leden/lessers. 
 
De trainingskosten zullen vanwege de toename van kosten voor materialen en een verhoging van de trainersvergoeding omhoog gaan van 68,- naar 72,50 per 60 minuten (Voor lessen René Lindenbergh en Pjotr van Dalfsen van 75,- naar 80,- euro.)
 

Nieuwscategorieën Padel