Van de voorzitter...

19 april 2024


De afgelopen weken hebben we helaas meerdere keren over de (niet) bespeelbaarheid van de gravelbanen moeten communiceren. Wij zijn niet echt verwend met een lekker voorjaar wat dat betreft. Wij hopen net als jullie dat zo snel mogelijk een drogere periode aanbreekt zodat de gravelbanen weer bespeelbaar zijn als vanouds. Wij blijven ondertussen hopen op jullie begrip en flexibiliteit.
Ik hoor terug van de competitieleiders dat er gezamenlijk creatief naar oplossingen is gezocht en dat is goed om te horen! Weet dat er door Stefan alles aan gedaan wordt om de banen in goede conditie te brengen en houden! In de meivakantie* worden banen 3 en 4 onder afschot gelegd en wordt nieuw gravel gelegd op de banen 7, 8 en 9. Zie voor meer informatie het bericht over de gravelbanen.  

In de Hoofdklasse padel speelt Padel Totaal Shot 1 zondag 12.00 uur thuis tegen TOGB 2. Bij de jeugd spelen onze Hoofdklasse tennis teams Shot 1 Groen om 9.30 thuis en Shot 1 junioren 13 t/m 17 om 12.30 ook thuis. Inspirerend om te kijken naar Hoofdklasse toppers op onze banen en leuk als ze worden aangemoedigd!

Lees graag het bericht over de diensten goed door. Als je toch geen dienst wil doen maar kiest voor een vrijwilligersbijdrage, dan dien je dat vóór 1 mei aan te geven.

Daarnaast willen we jullie graag attenderen op het vriendinnen en vrienden toernooi dat plaatsvindt op Hemelvaartsdag, 9 mei a.s. Na het succes van vorig jaar voor de dames, organiseren we dit jaar aansluitend een avondtoernooi voor de heren. Voor de inwendige mens wordt uiteraard goed gezorgd. Schrijf je snel in via de clubapp! Dat geldt ook voor het pyjamatoernooi voor de junioren op dezelfde dag (9 mei)! Schrijf je in via de app

En speciaal voor nieuwe leden: als je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwe ledenavond op 24 april, schrijf je dan in via de clubapp (bij Club en dan Agenda).

Voor wie het leuk vindt om toppers van dichtbij te zien spelen is er begin juni een mooie gelegenheid om met korting naar het Libéma Open in Rosmalen te gaan. Zie het separate bericht hierover. Als Shotlid krijg je € 10 korting op de toegangsprijzen.  

Tot slot: op veler verzoek heeft de communicatiecommissie een jaarkalender gemaakt voor zowel senioren als jeugd. Erg handig!  

Wij hopen jullie allemaal snel op Shot te zien!  

Met sportieve groet namens het bestuur,  

Rin-Sjoerd 

 

* Meivakantie: 27 april t/m 12 mei 2024

Nieuwscategorieën