Diensten of vrijwilligersbijdrage: kiezen vóór 1 mei

19 april 2024


Het is fantastisch om te zien hoe betrokken jullie zijn bij het ondersteunen van onze vereniging. Afgelopen vrijdag hebben jullie weer laten zien wat teamwork is tijdens het afbreken van de blaashal, toch een mega zware klus. Bedankt voor al jullie harde werk!

 

Hoewel we tevreden zijn over jullie inzet en betrokkenheid, staan er nog wel (bar)diensten open. Daarom willen we jullie laten weten dat vanaf 1 mei de inschrijvingen voor de bardiensten voor de maanden juni, juli, augustus en september geopend zullen worden. Dus, als je nog niet de kans hebt gehad om je in te schrijven, er staan weer nieuwe diensten open!

 

Tijdens de competitie en toernooiweekenden en alle avonden zul je gezellig de bar draaien met meerdere horecamedewerkers, wat zorgt voor een leuke sfeer. Mocht een (bar)dienst toch niet helemaal bij je passen, en je kiest voor de vrijwilligersbijdrage stuur dan vóór 1 mei een e-mail naar [email protected]. Tot slot willen we jullie er nog aan herinneren dat leden die aan het einde van het jaar geen twee diensten hebben gedraaid, alsnog een factuur ontvangen. Laten we er samen voor zorgen dat we dit voorkomen.

 

Samen zijn wij Shot!

 

Carolyn Craanen, bestuurslid Horeca & Vrijwilligersmanagement

Nieuwscategorieën