Onderlinge

Het leek een verloren zaak....met weemoed dachten we de afgelopen tijd terug aan alle gezellige evenementen die we normaal gesproken in een Shot jaar met elkaar beleven. Maar nu hebben we toch weer iets om naar uit te kijken...we mogen letterlijk weer 'los'. Er wordt al druk gebruik gemaakt van de tennis- en padelbanen; iedere avond is het park vol en vanaf 1 juli mag ook eindelijk het clubhuis open! Wat hebben we hier allemaal lang op gewacht! Dus wat is er mooier dan een Onderlinge met een speciaal thema dat hier op aanhaakt: BREAK [email protected]!

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de SHOT Onderlinge 2020 (onze vermaarde Clubkampioenschappen) zowel voor tennis als padel. We zullen het park ombouwen tot een plek waar we weer wat meer vrijheid kunnen ervaren én aandacht kunnen besteden aan het feit dat Shot 90 jaar bestaat!  Dus...haak snel aan en schrijf je in voor je zomervakantie begint.

De Onderlinge Commissie is er klaar voor, met 4 frisse nieuwe dames gaat dat zeker lukken (en ja de commissie van vorig jaar komt ook nog een heimweedag meedraaien). We gaan er weer een topweek van maken. Dus pak je agenda en blok de onderstaande dagen!

Onderlinge Jeugdtoernooi: woensdag  26 t/m zondag 30 augustus 2020
Onderlinge Seniorentoernooi: vrijdag 28 augustus t/m zondag 6 september 2020

Je kunt je inschrijven voor 3 categorieën en het maakt niet uit of dit padel of tennis is (je moet alleen wel lid zijn!) via de link: mijnknltb.toernooi.nl en de toernooinaam is Shot Onderlinge 2020. Meer details over de invulling van het toernooi volgen binnenkort. We verheugen ons vast!

Sportieve groet,

Marnie, Siska (Jeugdtoernooi) &
Camiel, Michel, Geert, Danielle, Eliane, Hilde, Sandra en Astrid (Seniorentoernooi)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist