Van de voorzitter ...

06 april 2024


Beste Shotters,

Vorige week is het buitenseizoen officieel geopend met een leuk, gezellig en sportief Paastoernooi. Paaskleden en paasstol op tafel, kinderen die eieren zochten (en vonden), een strakke organisatie door Loes en René en circa 80 enthousiaste tennissers en padellers. Heerlijk om het park vol in bedrijf te zien! Tijdens de borrel hebben TopShotters een tennisdemo gegeven ter inspiratie voor het komende seizoen. Dank iedereen voor de organisatie en deelname!

Banen gesloten
Afgelopen week zijn de trainingen begonnen en dit weekend zijn ook de verschillende competities weer gestart. Helaas zijn de gravelbanen op dit moment gesloten omdat ze door overvloedige regen onbespeelbaar zijn geworden.

Dat betekent improvisatie en flexibiliteit, maar daar hebben we ervaring mee. We komen er gelukkig met z'n allen altijd weer uit. Iedereen in ieder geval veel plezier met de trainingen en in de competitie. En hou de app en/of website in de gaten voor updates over de gravelbanen (zet eventueel de optie pushberichten aan in de app om de laatste updates direct te zien).

Kampioenen 40+
Een mooi bericht van onze succesvolle padelspeelsters Marjon Copier en Stephanie Gomperts. Zij zijn Nederlands Kampioen geworden in de categorie 40+. Klasse gedaan en van harte gefeliciteerd!

Toernooien
Check de activiteitenagenda op de site (of app) en schrijf je op tijd in voor bijvoorbeeld het Pyjamatoernooi (9 mei, jeugd), het Vriendinnen- en Vriendentoernooi (9 mei, senioren) en het Wijkentoernooi (19 mei, senioren).

Nieuwe leden
Voor nieuwe leden wordt op 24 april een gezellige avond met informatie en leuke tennispotjes georganiseerd. Die avond leer je Shot en andere (nieuwe) leden kennen waardoor je je heel snel thuis zult voelen op onze vereniging. Dus schrijf je snel in.

Clubhuis
Tot slot wijs ik jullie graag nog even op het nieuws over de nieuwe clubhuiservaring. Naar aanleiding van de horeca-enquête van vorig jaar verbeteren we stap voor stap het aanbod. Er zijn nieuwe openingstijden, nieuwe koffiemachines, nieuwe wijnen en een nieuwe, deels ook heel gezonde menukaart. Kom snel proeven en laat ons weten wat je ervan vindt.

Namens het bestuur,
Rin-Sjoerd

Nieuwscategorieën