Van de voorzitter...

29 juni 2024


Beste Shotters,

Ik kom, net als velen van jullie, op veel andere verenigingen en zie elke keer dat deze echt lang niet zo mooi zijn als Shot. Ons clubhuis en park zijn echt super mooi en verzorgd, het is goed om je dat af en toe weer eens even te beseffen.... En dat gaat natuurlijk niet vanzelf en wij zijn dan ook enorm blij met de inzet van de tuincommissie en de vele vrijwilligers die zorgen voor de mooie, kleurrijke, gevarieerde en goed verzorgde tuintjes op ons park! Fantastisch en enorm bedankt! Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. 

Wij zijn ook heel blij dat wij jullie kunnen berichten dat wij Mike Hendriks hebben geselecteerd als nieuwe horecamanager. Hij zal op 9 juli beginnen. Mike heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en ziet er naar uit om, samen met het horecateam, aan een mooie horecabeleving voor jullie te werken! Wij gaan er vanuit dat jullie hem als leden een warm welkom binnen onze vereniging zullen geven en zullen supporten bij zijn horecataken. In deze nieuwsbrief stellen we Mike verder voor.

Over horeca gesproken: er zijn nieuwe koffiezetapparaten geïnstalleerd en de eerste reacties zijn heel positief. Hopelijk kan iedereen deze kwaliteitsverbetering waarderen!

Veel leden laten spullen slingeren op de tennis- en padelbanen. Deze worden in het clubhuis verzameld, maar we kunnen niet alles lang bewaren. We gaan dit maandelijks opruimen en schenken aan een goed doel. Dus als je denkt dat je nog iets mist, ga dan snel kijken in het clubuis.

Er zijn de komende weken weer heel veel activiteiten voor zowel jeugd, senioren, tennis en padel. Dus hou de inschrijfdata in de gaten! De inschrijving voor de Shot Open (tennis) sluit 30/6, dus als je nog mee wil doen...

Voor ouders van onze jeugdleden hebben we nadere info over het Athletic Skills Model opgenomen. Wij gebruiken dit model in onze trainingen in de overtuiging dat onze jeugdspelers hier uiteindelijk betere sporters van zullen worden. Zie voor een uitleg de toelichting.

Nu de vakanties voor de deur staan is het traditie om ook het thema van de Onderlinge  (de clubkampioenschappen) bekend te maken. Deze vindt plaats van 23 augustus tot en met 1 september. De jeugd speelt in de dagen er voor (tot en met 25 augustus). Vanaf vandaag kan je je inschrijven. Verderop in de nieuwsbrief wordt het thema onthuld... En zoals elk jaar: dit is het toernooi waar je sowieso aan mee wil doen. Mocht je nog een dubbelpartner zoeken, neem contact op met de Onderlingecommissie en zij zorgen voor een goede en leuke match!

Tot snel op Shot! 

Met sportieve groet, namens het bestuur,

Rin-Sjoerd

 

 

Nieuwscategorieën