Van de voorzitter...

02 juni 2024


Beste Shotters,

Ik heb mij de afgelopen dagen lekker laten inspireren door hele mooie wedstrijden op Roland Garros. Fantastisch om te zien! Gisteren zelf competitie gespeeld (op Shot) en hoopte net zo makkelijk te spelen als die toppers in Parijs... Natuurlijk werd ik gelijk weer geconfronteerd met mijn eigen speltechnische uitdagingen (wel twee keer gewonnen...). Maar, het was heerlijk om te zien dat alle tennisbanen er goed bij liggen en en er op alle banen gespeeld wordt. Daar is hard aan gewerkt en wat fijn om dan op Shot te zijn met volle bezetting van de banen! 

Alle padelbanen zijn dit weekend ook bezet vanwege het Wesport.nl P100 toernooi. Loopt helemaal op schema ondanks de regen eerder deze week. Gelukkig zijn we dat in het finale weekend alweer helemaal vergeten. Schitterende potjes van hoog niveau! De toernooileiding (Hans, Matthijs en Maurice) heeft alles onder controle. Super bedankt weer!

Het horecateam draait overuren, maar heeft er zichtbaar lol in. Dat is ook niet gek, want de waardering voor het eten is heel groot. Heerlijke broodjes, gezonde competitieschotels en lekkere avondmaaltijden. Super bedankt Myrthe, alle horecamedewerkers en vrijwilligers achter de bar! We genieten er van!

Dit weekend is ook de VJC voor de jeugd feestelijk afgesloten. Wij hebben een enorm grote groep enthousiaste jeugdleden. Naast veel breedtespelers hebben we ook een groep zeer talentvolle spelers en die zetten fantastische prestaties neer. Lees meer over de resultaten van de jeugd VJC 2024 in deze nieuwsbrief.

Ook de komende weken is er weer veel te zien en te doen op onze mooie vereniging. Voor de jeugd komt het vriendjes en vriendinnetjes toernooi er aan (26 juni), het jeugd sportkamp, het ouder/kind toernooi en het Shot Jeugd Open. Voor senioren natuurlijk ook het ouder/kind toernooi, het Midsummernight event, het Shot Open met het afsluitende Sensation White feest. Daarna kan iedereen uitrusten tijdens de welverdiende zomervakantie.

Jullie zijn ook allemaal van harte uitgenodigd om te komen kijken en aanmoedigen bij de Padel Eredivisiewedstrijden. Ons Padel Totaal Shot 1 team speelt op 5, 11 en 12 juni thuis om 19.00 uur. 

Wij hopen jullie komende weken vaak op Shot te zien, op bovenstaande events of tijdens het vrijspelen, ladderen, Tossen, POWR-en of padellen met stellen. En dan vergeet ik er vast nog een paar... Geniet van ons mooie park en de gezelligheid met elkaar!

Samen zijn wij Shot!

Met sportieve groet, namens het bestuur,

Rin-Sjoerd

Nieuwscategorieën