Van de voorzitter

18 januari 2023


Witte rook 

De bestuursperiode van André, Birgitte en ondergetekende zit er nu echt bijna op. Op 22 februari nemen wij officieel afscheid en ik ben dan ook verheugd te melden dat het een jongetje is geworden…..  ;) onze nieuwe voorzitter die op de ALV, met goedkeuring van de leden benoemd zal worden, is Rin-Sjoerd Zijlstra. Velen van ons zullen zich hem herinneren als de man van de Onderlinge of als enthousiaste Shotter op ons park. Al 14 jaar lid en sinds kort ook naast tennis met padel bezig. Inmiddels begint het bestuur steeds verder vorm te krijgen, alleen de functie voor TC tennis en TC padel staan nog open. Belangstellenden kunnen met Rin-Sjoerd contact opnemen. Wie zijn de beoogde andere bestuursleden? Secretaris Cathelijne Verhoeven, vice voorzitter Puck Kranenburg en Park en Accommodatie Marco Nieuwenhuizen. Verdere introductie laat ik straks aan hen en aan Rin-Sjoerd over. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij met zijn nieuw te vormen team de club de aankomende jaren succesvol zal leiden. 

Afscheid van Pjotr van Dalfsen 

Na deze winter zullen we afscheid nemen van Pjotr, onze Padeltrainer van het eerste uur. Ik kan me herinneren dat we, toen de eerste banen net klaar waren, hem hadden overgehaald een middagje naar Shot te komen. Misschien lukte het wel om 4 à 5 uurtjes te vullen. Voor we het wisten hadden we een fulltime programma, niet alleen voor hem maar ook voor andere trainers. Gedurende 3 jaar heeft hij zijn lessen vol enthousiasme en professionaliteit gegeven. Echter zijn liefde voor het leven en werken in Spanje is moeilijk te matchen met de wensen en behoeften van onze vereniging. We hebben geprobeerd vorig jaar hier een middenweg in te vinden maar voor Shot waren dit jaar de data waarop Pjotr zijn committent kon afgeven zo minimaal, dat we besloten hebben onze samenwerking te beëindigen. Op dit moment bouwen we verder aan het team met padeltrainers dat zich fulltime aan de club verbindt en een hecht team met elkaar gaat vormen.

Nieuwe padel- en tennisbanen 

Deze week is de aannemer met de voorbereidingen voor de nieuwe banen begonnen. Eerst wordt baan 10 verwijderd en vervolgens ook de banen 7 en 8. Zoals het er nu voorstaat wordt waarschijnlijk daarna eerst de ondergrond voor padel 7, 8, 9 gelegd en snel daarna de ondergrond voor de drie winterharde tennisbanen. De padelondergrond moet langer uitharden, vandaar deze volgorde. De tennisbanen worden eerst afgemaakt. Daarna worden de padelkooien opgebouwd. IJs en weder dienende zouden de tennisbanen een doorlooptijd hebben van circa 5-6 weken. De padelbanen circa 10-12 weken.   

Jeugd en TopShot  

Na vele jaren zal 2023 het eerste jaar worden dat we zowel voor tennis als voor padel zullen uitkomen in de hoogste divisies van de competitie. We hopen dat dit de weg vrijmaakt voor onze jeugd om hierop aan te haken en zich te laten inspireren. Een beleid om dit te faciliteren is in de maak en sponsoring zal hier een grote rol bij spelen. Op de informatieavond van maandag 6 februari 2023 nemen we jullie graag mee in onze plannen. Inmiddels is er ook een aantal artikelen te lezen over toptennis op onze website.

Met zoveel jeugdleden zullen we het jeugdbeleid in de breedte, geïntroduceerd in 2022, verder voortzetten door middel van reductie op de trainingen, gratis toegang tot alle activiteiten en de mogelijkheid om binnenkort tegen een zeer gereduceerd tarief de kids trots te maken met een mooi Shotshirt van Robey, het kledingmerk waar wij voor onze clublijn de aankomende jaren mee gaan samenwerken. We hebben hier 2 nieuwe sponsoren voor gevonden, Robey Sports en Sport 2000 in Zeist.  

Tot slot

Ik hoop dat velen op 22 februari aanwezig zijn om ons afscheid vorm te geven en het vertrouwen in het nieuwe bestuur uit te spreken. Mocht dat niet het geval zijn dan rest mij, namens André en Birgitte, te schrijven dat wij ons met liefde meer dan 5 jaar als bestuursleden voor de club hebben ingezet.     

Simone Sars-Huijser van Reenen 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052