Van de voorzitter...

07 mei 2024


Beste Shotters,

De afgelopen weken hadden we niet erg veel geluk met het weer en dat had zijn weerslag op de beschikbaarheid van de tennisbanen. Maar door de inzet van Stefan en betere weersvooruitzichten hopen we nu dat er weer snel op alle banen gespeeld kan worden. Ik zie uit naar een zonnig weekend waar alle tennis- en padelbanen èn het terras volledig gevuld zijn. Dan is Shot op z'n mooist!

Nieuw gravel op banen 3 en 4

Zoals velen al zullen hebben opgemerkt, worden de tennisbanen 3 en 4 in de meivakantie gerenoveerd. Er komt een nieuw soort gravel, genaamd Advantage Red Clay (ARC), op. De KNLTB is hier zeer enthousiast over. Dit gravel bevat meer leem, en wordt daardoor harder dan normaal gravel. De banen liggen onder afschot, waardoor het water beter naar de goten aan de zijkant wegloopt en de banen sneller weer bespeelbaar zijn. ARC is ook geschikt voor onder de blaashal en heeft in het voorjaar geen extra onderhoud nodig. Als onze verwachtingen worden bevestigd willen we dit gravel in de komende jaren op meer banen gaan toepassen!

Zie hieronder voor een impressie van de werkzaamheden waarbij het nieuwe gravel wordt aangebracht...

Toernooien

Donderdag 9 mei starten we met het pyjamatoernooi voor de jeugd, daarna het vriendinnentoernooi en in de avond het vriendentoernooi. Alle drie de toernooien hebben veel deelnemers, heel leuk! Het wordt een zonnige en dus fantastische tennis- en padeldag. Iedereen alvast heel veel plezier!

Op zondag 19 mei is het jaarlijkse heel gezellige Wijkentoernooi. Hier wordt altijd lang over nagepraat, dus moet je bij geweest zijn! Aanmelden kan nog, zie daarvoor het bericht op onze website.

Op 27 mei start het Wesport.nl P100 padeltoernooi. Er zijn verschillende categorieën, dus voor zowel ervaren als minder ervaren spelers leuk en gezellig om mee te doen! Ook hiervoor kan je je nog aanmelden, via toernooi.nl (Wesport.nl P100 Shot). 

Start procedure nieuwe horecamanager en laatste werkdag Lex

Wij zullen eind deze week starten met de wervingsprocedure voor een nieuwe horecamanager, om te voorzien in de vacature die is ontstaan na het aangekondigde vertrek van Lex. De werving zal gelijktijdig intern en extern worden uitgezet. Net als voor de werving van de verenigingsmanager, heeft het bestuur een commissie samengesteld die de selectie zal begeleiden en gesprekken zal voeren met geselecteerde kandidaten. De vacaturetekst zal zo snel mogelijk op onze website worden geplaatst.

De laatste werkdag van Lex op Shot is 17 mei. Hoewel Lex geen officieel afscheid wil, zou hij het stiekem toch misschien waarderen als leden die afscheid willen nemen, langskomen. Hij is er zeker vanaf 17.00 uur. Het is gelukkig geen definitief afscheid, want hij blijft lid van onze club.

 

Ik wens jullie mede namens het bestuur veel tennis- en padelplezier in de komende periode en hoop jullie snel op Shot te zien!

Met sportieve groet, Rin-Sjoerd

Nieuwscategorieën