Vacature Horeca Manager

02 december 2020


Op dit moment is er binnen onze sportvereniging een vacature voor de functie van:  

Horeca Manager (25 uur per week) 

Wie zijn wij? 

De Zeister Tennisclub Shot is een tennis- en padelvereniging, liggend in een prachtige bosrijke omgeving in het midden van het land. We zijn een familieclub met recreatieve en prestatieve inslag bestaande uit 1200 leden. We hebben 12 tennisbanen en 3 padelbanen. Afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Vanwege deze groei en verdere uitbreidingsplannen willen we onze horeca verder professionaliseren. De horeca wordt tot op heden voornamelijk door vrijwilligers gerund. 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele organisatie en je kunt het bestuur helpen richting geven aan het horecabeleid. Je wilt samen met de vrijwilligers (leden van de vereniging) bijdragen aan de clubbeleving van deze mooie vereniging. Je bent bereid om je mouwen op te stropen en mee te werken in de keuken en achter de bar.

Wie zoeken wij?

Je bent een gastvrij en representatief persoon met goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, accuraat en toont graag initiatief met oog voor detail. Daarnaast bezit je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over daadkracht, bent assertief, leergierig en hebt een flexibele instelling. In de zomer tijdens competitie en evenementen werk je meer uren, in de winter minder. Bij voorkeur woonachtig in de omgeving. 

Opleiding en ervaring

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar horeca ervaring in een leidinggevende positie en bent in het bezit van Sociale Hygiene of bereid dit te halen. Affiniteit met sport en in het bijzonder tennis is wenselijk.   

Wat bieden wij? 

Wij bieden je een veelzijdige en zelfstandige baan met een marktconform salaris. Een prettige en informele werksfeer met een open en directe communicatiestructuur. Voldoende ruimte voor eigen ideeën te ontwikkelen en die ook uit te proberen.  

Ben je geïnteresseerd?

Stuur een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar [email protected]  t.a.v. Simone Sars-Huijser van Reenen. Voor eventuele vragen kun je ook via de mail contact opnemen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist