Twee nieuwe tennistrainers stellen zich voor

03 maart 2020


Frank Koekkoek

Ik ben Frank Koekkoek geboren en getogen te Amsterdam waarin sport een wezenlijk deel uit maakte binnen mijn familie (tennis, boksen, basketbal, fitness).

Vervolgens na mijn schooltijd en wat omzwervingen heb ik na mijn dienstplicht van 2 jaar en uitzending naar Libanon als VN-militair mijn sportieve/disciplinaire instelling gebruikt om 't mooie beroep tennistrainer/coach eigen te maken.

Bij meerdere clubs/parken in de regio Amsterdam heb ik gewerkt en tevens mijn eigen vaardigheid op peil gehouden door competitie voor Amstelpark en B-toernooien (nu cat 3) te spelen.

Daarnaast ben ik nog zeer actief o.a. op de Senior Tour nat. & int. met als hoogtepunt WK 2008 in Turkije.

Dit mooie vak beoefen ik nu al ruim 35 jaar met dezelfde passie/gedrevenheid zoals destijds en ik hoop jullie dat mee te geven bij 't mooie Shot.

Mijn motto: zonder inzet geen succes

Tot gauw op de baan.

 

Stefan Goedhart

Vanaf 1 april ga ik het trainersteam op Shot versterken als invaltrainer en zal op woensdagavond wat tennislessen gaan verzorgen.

Mijn naam is Stefan Goedhart en ik ben 42 jaar. Ik ben woonachtig in Woudenberg, getrouwd en samen hebben wij 3 kinderen. Sinds mijn 8e jaar een enthousiaste en fanatieke tennisser en opgegroeid bij T.V. Griffensteyn. Er zullen vast wel wat leden mij al kennen van toernooien en competitie of oud leden van T.V. Griffensteyn want, daar ben ik opgegroeid.

Het kan ook nog via mijn kinderen, want die zijn ook 3 jaar lid geweest van Shot en spelen heel veel toernooien in de regio, waaronder ook het Shot open senioren en jeugdtoernooi. Ik zal naast mijn functie als groundsman op Shot nu ook te zien zijn als tennisleraar.

We zullen elkaar vast gaan ontmoeten op het park en elkaar beter leren kennen.

Tot ziens bij Shot!

Nieuwscategorieën