Tuincommissie in het zonnetje!

27 juni 2024


We willen graag even stil staan bij de fantastische inzet van onze tuincommissie. Dankzij hun harde werk zien het terras en de tuinen van ons park er prachtig uit. De fleurige bloemen in de diverse perken en de mooi gevulde bakken in de kleuren blauw en wit, met o.a. margrieten, hortensia's, salvia's en geraniums, geven onze club een kleurrijke uitstraling. Dit is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van Nils Nees Bloemen uit Zeist.

Onder de bezielende leiding van ons lid en eigenaar van Deli Design tuinontwerpen, Deli Seligmann, heeft de tuincommissie een prachtige prestatie neergezet. Deli wordt bijgestaan door twee zeer betrokken niet-leden: Ellen Wilmink, die ook particuliere tuinen ontwerpt en onderhoudt, en Miriam Essink, die verantwoordelijk is voor de planning van diensten voor het onderhoud van de tuinen. Uiteraard mag ook Stefan Goedhart niet vergeten worden voor zijn onmisbare hulp.

Daarnaast willen we ook alle leden bedanken die dit jaar hun steentje bijdragen aan het tuinonderhoud door zich aan te melden voor de tuindiensten. Wordt enorm gewaardeerd!

Een aandachtspunt is nog het water geven van de diverse bakken op het terras. We willen de bardienstmedewerkers die 's ochtends hun dienst draaien vriendelijk verzoeken om dit als taak op zich te nemen wanneer de plantjes en bloemetjes daarom vragen.

Hartelijk dank aan iedereen voor hun inzet en bijdrage!

 

Het bestuur

Nieuwscategorieën