SHOT Onderlinge: The Love Boat

29 juni 2024


ONDERLINGE 2024: SHOT AHOY’!
23 augustus t/m 1 september 

Zit jij je ook zo te verheugen op je welverdiende zomervakantie? En vrees je ook alvast de eerste werkdag daarna, waarop je meteen weer aan vakantie toe bent? Then we have some HAPPY news! Jouw zomervakantie wordt namelijk verlengd met een adembenemende 10 daagse cruise! Van vrijdag 23 augustus t/m zondag 1 september kies jij het ruime sop op ons prachtige park dat tijdens de Onderlinge (de clubkampioenschappen van Shot) wordt ondergedompeld in het thema: THE LOVE BOAT! Een 10 daags clubfeest vol sportiviteit en gekkigheid waar je absoluut bij wilt aanmeren en meedeinen!

Omdat het aantal cruisegasten waarschijnlijk weer overweldigend zal zijn, hebben we een aantal NIEUWE DEELNAMEREGELS opgesteld.
Oftewel: How We Cruise…

VOOR WIE
De Onderlinge is voor alle seniorleden die 18 jaar of ouder zijn op de startdag van het toernooi. NIEUW: Jeugleden ouder dan 15 jaar met een actual rating van 5.99 of lager (op 19 augustus) mogen in de betreffende A categorie meedoen. Overige jeugdleden kunnen deelnemen aan de Jeugd Onderlinge van 21-25 augustus.

SPEELTIJDEN
Op werkdagen wordt er vanaf 17.00 uur gepadeld en vanaf 18.00 uur getennist. In de weekeinden starten we om 9.00 uur; de laatste wedstrijden worden niet later gepland dan 22.00 uur.

INSCHRIJVEN 
Inschrijven is mogelijk tot en met 19 augustus, maar liever doe je dit nog even voor je zomervakantie! Je kunt je online inschrijven via deze link voor maximaal 3 onderdelen. In dat geval zul je meerdere partijen per dag gaan spelen. 

BESCHIKBAARHEID/ VERHINDERING 
Bij deelname aan 2 of 3 onderdelen moet je in het voorweekend (23-24-25 augustus ) minimaal 2 dagen beschikbaar zijn. Verhinderingen zijn zeer beperkt toelaatbaar (maximaal 2) en in het finaleweekend ben je er vanzelfsprekend volledig bij!

WELKE CATEGORIE?
Bij zowel tennis als padel is de actual rating op 19 augustus bepalend voor de indeling in een categorie. Om te weten in welke categorie(ën) je mee kunt doen kijk je even in het wedstrijdreglement (op toernooi.nl). 

SFEERTJE
Geen flauw idee wat ‘the Love Boat’ is? Kijk dan gauw even naar ons sfeerfilmpje! Hokus Pokus is al gewaarschuwd; matrozenpakjes en hawaiishirts op de baan zijn zeker toegestaan!

Wij verheugen ons enorm en gooien de trossen vast los……

Come aboard, we’re expecting you!

Jullie OL crew 
Rin-Sjoerd, Bertus, Hans, Tim, Sandra, Hilde, Daan en Eliane

Nieuwscategorieën