Schrijf je in voor padeltraining

12 september 2020


Vanaf 5 oktober 2020 starten de reguliere wintertraining voor padel. Deze lopen tot aan de start van het nieuwe seizoen 2021 en zal 14 tot 18 lessen omvatten.

Zoals iedereen inmiddels gemerkt zal hebben zijn de padelbanen redelijk ongevoelig voor weersomstandigheden. Lichte vorst is zelfs geen probleem.

Wij zijn verheugd dat Pjotr van Dalfsen zich als hoofdtrainer voor padel wil verbinden aan Shot en zijn aantal uren als trainer bij ons gaat uitbreiden. Pjotr zal zelf lesgeven op maandag (middag en avond), dinsdag (middag en avond) en woensdagmiddag. De overige uren worden ingevuld door de rest van de trainersstaf.

Als je interesse hebt in deze wintertraining, geef je dan op via onze website. Hier kun je ook het reglement voor de trainingen lezen.

  • Ook bestaande lesgroepen dienen zich opnieuw aan te melden zodat we een compleet overzicht krijgen van de wensen voor wintertraining.
  • Geef je bij voorkeur op met een groep van 4 met vergelijkbaar niveau waarmee je graag training wil volgen.
  • Individuele aanmeldingen proberen we zo goed mogelijk te matchen op basis van tennisniveau en/of ervaringen tijdens de clinics.
  • Hoe meer dagen/tijdstippen je aangeeft, hoe gemakkelijker het is om je te plaatsen.
  • Ook jeugd wordt uitgenodigd deel te nemen aan de trainingen. Hiervoor mikken we vooral op de tijdstippen tussen 16:00 uur en 18:00 uur.
  • Dalurenleden worden uiteraard bij voorkeur uitgenodigd om les te volgen in de daluren. Mocht er voldoende ruimte zijn in de avonduren dan is het mogelijk voor daluren leden training te volgen buiten de daluren.

Je kunt aanmelden tot 17 september. Daarna maken we een indeling waarbij we iedereen gaan proberen te plaatsen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist