Publicatie indeling wintertraining padel en tennis 2023-2024

26 september 2023


De afgelopen weken is Mirjam druk bezig geweest met het plannen van de trainingen voor het winterseizoen. Het was weer een hele puzzel vanwege het grote aantal aanmeldingen. Super bedankt weer Mirjam! Vanuit het bestuur hebben wij kaders meegegeven waarbij wij als uitgangspunt hebben genomen om zoveel mogelijk rekening te houden met wensen vanuit de leden.

Padel
Met name voor padel lopen we tegen de grenzen van de  capaciteit aan, dat zal voor de meeste van jullie geen verrassing zijn. Uit de trainersenquête die we in juni hebben gehouden, is door heel veel leden aangegeven terug te willen naar trainingen van 60 minuten in plaats van 50 minuten. Daar hebben we naar geluisterd: de trainingen zullen komende winter weer 60 minuten duren.
Dit betekent echter wel dat er minder trainingen op een avond gegeven kunnen worden. We vinden het daarnaast ook belangrijk dat er in de avonden voldoende banen beschikbaar zijn om te kunnen vrijspelen, ook dit is een grote wens van veel leden.
Er zijn de komende winter op de meeste avonden minimaal vier banen beschikbaar voor vrijspelen en eventuele activiteiten. Dat betekent dat een aantal leden komende winterperiode helaas geen training kan volgen. We snappen dat dit een teleurstelling is, maar hopen op begrip voor het feit dat we als bestuur voortdurend een afweging moeten maken over de baanbezetting: vrijspelen, competitie, trainen, toernooien. Dit proberen we zoveel mogelijk in balans te houden.

Om de pijn een beetje te verzachten zullen de mensen die deze winter niet kunnen trainen, voorrang krijgen tijdens de indeling voor de zomertrainingen. Ook is er nog ruimte om overdag te trainen. Dus als dat voor jou toch een optie is, dan kan je dat kenbaar maken bij Mirjam.  

Verder vinden we het heel leuk om jullie te kunnen informeren dat Koen Werner vanaf dit seizoen ook een aantal padellessen zal verzorgen. Koen is al jaren een heel enthousiast lid van Shot en volgt op dit moment de padelleraren opleiding. Hij heeft een S-licentie gekregen van de KNLTB om leservaring op te doen naast zijn opleiding. Het gaat om lessen op momenten die niet door andere leraren ingevuld konden worden. Koen zal zich binnenkort in een nieuwsbrief aan jullie voorstellen. Koen, we zijn trots op je dat je licentie hebt behaald en wensen jou en je lesgroepen heel veel plezier!

Tennis
Voor de tennistrainingen is het gelukt om iedereen in te delen. Vanuit de tennisleden is minder duidelijk aangegeven dat er een wens is om terug te gaan naar een lestijd van 60 minuten. Daarom is voor de tennistrainingen grotendeels wel vastgehouden aan de lesduur van 50 minuten, maar zijn lessen van 60 minuten ingepland waar dat wel mogelijk (en gewenst) was.
Van de drie nieuwe winterharde banen zijn er elke avond twee beschikbaar voor vrijspelen, behalve op de woensdagavond (op die avond is er één baan voor vrijspelen en twee voor trainingen).    

Wij hopen met de gekozen uitgangspunten zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de leden, al beseffen wij ons heel goed dat wij niet iedereen tevreden kunnen houden. Wij zullen vanzelfsprekend de gekozen uitgangspunten na het winterseizoen evalueren en conclusies weer meenemen naar het nieuwe seizoen.  

Het bestuur van Shot

Indeling wintertrainingen padel en tennis 2023-2024

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052