Nieuws van de voorzitter

12 maart 2023


Het sneeuwt op dit moment in Zeist, sneeuw die veel Shotleden liever vorige week hadden gehad tijdens de wintersportvakantie. Wellicht waren er dan ook minder ongelukken gebeurd…. Ik wens alle Shotleden met kleine of grote blessures een goed en snel herstel toe! Die sneeuw en kou is overigens ook niet goed voor onze tennisbanen, maar daar kom ik later op terug (cliffhanger).
Wij zijn als nieuw bestuur nu bijna twee weken in functie, hebben onze eerste bestuursvergadering er op zitten en zijn blij met het vertrouwen vanuit de ALV en de vele leuke felicitatie-appjes. Wij hebben veel zin om onze mooie vereniging de komende periode weer verder te laten bloeien!
Tijdens de ALV hebben wij passend afscheid genomen van onze oud-bestuursleden Simone, Birgitte en André. Wij zijn hen als vereniging veel dank verschuldigd en daarom hebben zij zeer terecht eretitels gekregen tijdens de ALV. Hierover lees je verderop in de nieuwsbrief meer.
Vele vrijwilligers zijn inmiddels hard bezig met de voorbereidingen van het buitenseizoen. Het indelen van de trainingen, het indelen en aanmelden voor de competities, het onderhoud aan park en banen, het administreren en verwelkomen van nieuwe leden, het verzenden van de onvermijdelijke contributiefacturen, etc.… Dat gaat allemaal niet vanzelf en wat zijn wij blij en trots op de vele vrijwilligers die zich hiervoor inzetten! Jullie zijn allemaal toppers!
De komende weken komen er op onze club weer veel nieuwe leden bij. Zij komen bij ons om te tennissen, te padellen of beide. En er komen ook nieuwe leden die gaan pickleballen, een nieuwe en zeer snel groeiende sport die is komen overwaaien uit Amerika. Welkom allemaal! En weet dat we er alles aan doen om jullie zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij onze vereniging. Daarvoor organiseren we diverse activiteiten waarover jullie separaat informatie ontvangen.
Op zondag 2 april in de middag wordt het buitenseizoen feestelijk geopend en zullen we ook de nieuwe tennis- en padelbanen officieel openen. Het wordt een mooi programma met clinics, demo’s van hoog niveau en nog veel meer, dus zet deze datum vast in je agenda!
Verder in deze nieuwsbrief nog aandacht voor de nieuwe kledinglijn van Shot, de Groene Park Klus middag op 31/3, de bardiensten, de contributies en aandacht voor twee Topspelers van Shot. Daarnaast nog twee belangrijke data: Op 24 maart hebben we je hulp nodig bij het afbreken van de blaashal (=bardienst!). Rond 27 maart zullen de indelingen voor de trainingen bekend gemaakt worden. Hou die laatste datum je mail in de gaten!
Tot slot kom ik nog even terug op de sneeuw… Iedereen die nu op Shot komt en naar de gravelbanen kijkt, zal zien dat er banen nog niet gereed zijn om op te spelen. De kou en regen zorgen er voor dat de banen nog niet geprepareerd kunnen worden voor het buitenseizoen. Daarvoor is een aantal dagen met zonnig en droog weer nodig. En de vooruitzichten zijn helaas nog niet zo goed. Wij hebben een zeer deskundige groundsman (Stefan), maar ook hij staat hierbij machteloos. Laten we met z’n allen hopen dat het weer snel verbetert zodat de werkzaamheden aan de banen kunnen starten. Ook voor de drie nieuwe winterharde gravelbanen en de drie nieuwe padelbanen hebben we nog een aantal droge en mooie dagen nodig om de toplagen te kunnen plaatsen. Dus graag allemaal duimen voor een snelle weersomslag. Dan kunnen we naar verwachting begin april van die mooie nieuwe banen gebruik maken!
Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer op Shot te zien en in ieder geval op 2 april!
Samen zijn wij Shot! 


Met sportieve groet namens het bestuur,


Rin-Sjoerd

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052