Nieuwe padeltrainer Gert Visscher

11 april 2022


Dit padelseizoen komt Gert Visscher het padeltrainerteam versterken! We zijn blij met deze aanwinst, Gert heeft veel ervaring als (voetbal)trainer en is ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur én hij geeft krachttraining aan sporters die op regionaal en nationaal niveau sporten.

Gert is getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is ruim 26 jaar fulltime voetbaltrainer geweest en is dus ook ASM (Athletic Skills Model) instructeur, een visie op bewegen waarij kinderen breed motorisch worden opgeleid. 'Eerst een atleet worden en dan specialiseren'. 

Op dit moment is hij parttime werkzaam als trainer/coach bij de voetbalvereniging SDC-Putten. Hij traint daar een aantal jeugdteams en begeleid op zaterdag een team. Daarnaast werkt hij voor Usport-for als freelance Sales medewerker. Usport-for verkoopt camera's voor het maken van wedstrijdanalyses. Live streaming en sponsoring zijn ook mogelijk. Binnen het voetbal is Usport-for een grote speler en ook bezig met een pilot voor padel. 

Drie jaar geleden kwam Gert voor het eerst in aanraking met padel. Hij was meteen verkocht, heeft gelijk een racket aangeschaft en is gaan spelen. Als ASM-instructeur had hij al snel door dat dit voor spelsporters (voetballen, hockey, korfbal e.d.) een mooie combinatie was. Hij geeft nu ruim 1,5 jaar les in het sportcentrum in Zeewolde. Dit seizoen start hij dus bij Shot.

Als trainer wil hij zich graag ontwikkelen en deze kans krijgt hij nu bij Shot. Sparren met collega's die kunnen putten uit een schat aan ervaring en kennis. Daarnaast hoopt Gert met zijn voetbal- en ASM-achtergrond, ervaring en kennis een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van spelers en collega's.

 

 

Nieuwscategorieën