Nieuw, de Shot Historiekast

20 oktober 2023


Zoals velen weten is Niek Boot heel wat jaren zeer nauw en op vele manieren betrokken geweest bij Shot en heeft hij van al die jaren nagenoeg alles wat met Shot te maken had bewaard. Zijn grote wens was om zijn verzameling een vaste plek in het clubhuis te geven zodat iedereen zich onder kan dompelen in de inmiddels zeer rijke 93-jarige Shot historie.

De kast – die Niek nog heeft goedgekeurd – herbergt een heel groot deel van onze historie. Zo staan er prachtige oude posters op de kast, vind je plakboeken met leuke foto’s, krantenknipsels en andere attributen die veel gebruikt zijn voor en door Shot-leden.  

De eer was aan Eric en Job (de twee broers van Niek) om samen met voorzitter Rin-Sjoerd de kast te huldigen en officieel te ‘openen’. De heren hebben als prachtig eerbetoon het oranje lint doorgeknipt en ervoor gezorgd dat ieder Shotlid een kijkje kan komen nemen in dit uniek bij elkaar gespaarde stukje geschiedenis.  

Bij de opening waren Eric en Job Boot, Ilonka van Slooten, Erik van Netten, Karel Lisman, Niesje Schukinck, Marjon Copier en Rin-Sjoerd Zijlstra aanwezig. Erik heeft deze prachtige kastenwand ontworpen en Ilonka en Niesje hebben deze zeer zorgvuldig ingericht.   

Als afsluiter is er een fijne ‘rode jongen’ gehesen op onze iconen van toen en nu, geheel in de geest van Niek.  
Ben je binnenkort op het clubhuis en nieuwsgierig naar de rijke historie die onze vereniging kent? Neem dan vooral een kijkje in de Shot Historiekast!   

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052