Jeugdnajaarscompetitie 2023 én inschrijving VJC 2024  

13 november 2023


Een mooie competitie met behoorlijk wisselvallig weer, zoals een echte NJC moet zijn. Altijd een mooie uitdaging met twee verregende dagen, waardoor soms de emoties wat hoog opliepen. De gezelligheid was er niet minder om en de teams hebben gestreden voor wat ze waard waren.

Het was alweer even geleden dat de oranje bal competitie door Shot ook in de KNLTB-competitie uitkwam. En wel met twee teams dit najaar! Gezellig druk was het met drie zondagen, 25 springende en blije kinderen van Shot en andere clubs op het park. Met inspirerende warming-ups door de trainers en gemotiveerde teamcaptains (Henrik en Anneloes petje af!) werd er een waar feest van gemaakt. We zullen deze traditie hoogstwaarschijnlijk ook in het voorjaar weer in ere herstellen.  

Ook de interne oranje en rode competitie werd weer druk bezocht. Harry had zijn handen vol met twintig kinderen op baan 5 en 6. En ook trainers Frank en Danny renden in het rond en moedigden aan waar mogelijk. Dank aan hen ook!   En dan die twee regendagen. Weer een mooie uitdaging voor de VCL’s en een lesje geduld en flexibiliteit voor de begeleidende ouders en captains van de jeugdteams. Dat ging geregeld super goed en was soms een fikse uitdaging. Mogen we jullie eraan herinneren dat de VCL bepaalt wie wanneer welke banen krijgt en de groundsman hoe en wanneer de banen worden gebruikt?  

Nog een dank ook aan blaashaleigenaren. Erg fijn dat we de blaashalbanen nog twee dagen in oktober konden gebruiken voor de competitie. En natuurlijk ontzettend fijn dat we nu drie all-weather courts hebben waarop we telkens konden blijven doorspelen. Voor ons een zegen, voor sommigen een reden om te klagen dat hun team deze banen kregen. Laten we jullie eraan herinneren dat deze banen door de KNLTB gelijkgesteld zijn aan gravel en iedereen daar met zijn team een keer op moet/kan spelen, geen uitzonderingen.

Resultaten

Dan naar de ploegen. We kunnen trots zijn op onze teams! We kennen uiteraard alleen maar winnaars maar twee teams zijn ook nog daadwerkelijk kampioen geworden, namelijk Shot 2 in groen 1 en Shot 2 in 11 t/m 14.   Een aantal teams zijn nét geen kampioen geworden, soms met evenveel punten als de tegenstander (Shot 3 in 13 t/m 17) en zelfs vier teams met slechts één punt verschil (Shot 1 in groen 1, Shot 1 in 11 t/m 14, Shot 4 in 11 t/m 14 en Shot 2 in 13 t/m 17). Goed gedaan hoor. Volgende keer pakken we ze!  

Shot 2 in 11 t/m 14 met de mannen Hidde, Olivier, Pieter, Jonas en Lasse hebben in de eerste klasse goed geknokt. Helaas maar vier competitiedagen, maar met volharding sloegen ze zichzelf naar de overwinning! Door Frank en de VCL ter plaatse gehuldigd met een echte Shot bidon. Gefeliciteerd mannen!  

Shot 2 in groen 1 streed om de eerste plek vooral tegen Griffensteyn. Met een 3-3 gelijkspel in deze derby werd het nog heel even spannend, maar ze trokken toch eenvoudig de winst naar zich toe op de andere wedstrijddagen. Supergefeliciteerd, Peer, Taeke, Tom, Marijn en Hidde! Op naar geel 11 t/m 14. Jullie zijn er helemaal klaar voor!

Inschrijving voorjaarscompetitie

We kijken weer ontzettend uit naar de Voorjaarscompetitie, waar we misschien wel een recordaantal jeugdteams gaan inschrijven. Op naar vele mooie sportieve momenten met onze Shot-jeugd in 2024. Vanaf is de inschrijving voor de Voorjaarscompetitie weer opengesteld. We raden je aan je op tijd aan te melden om een plek veilig te stellen.

Naar inschrijven VJC 2024 >

Rest ons te zeggen: fijne winter en tot op het park.  

Groet,  

De Jeugdcompetitiecommissie

Susan Gerritsen-Overakker
Mietske van Ravesteijn
Suzanne Kam
Laura van den Berg-van der Feen

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052