Inschrijving najaarscompetitie tennis 2024 verlengd tot en met 5 juni

24 mei 2024


Alle teams kunnen zich inschrijven tot en met woensdag 5 juni. Dit om de leden iets langer de mogelijkheid te geven zich in te kunnen schrijven. Daarna gaan wij inventariseren hoeveel teams zich hebben ingeschreven en zullen wij indien nodig gaan loten. In het weekend van 8-9 juni zullen wij de teams hierover informeren.

Wij nodigen jullie graag weer uit om je in te schrijven voor de najaarscompetitie 2024. Dit geldt alleen voor tennis! Wij ontvangen jullie aanmelding graag uiterlijk woensdag 5 juni.

Op bijna alle dagen van de week wordt er competitie gespeeld in onze regio. De speeldata vind je hier.

Check deze speeldata goed van tevoren met je teamleden! In het afgelopen voorjaarsseizoen is het te vaak voor gekomen dat leden van een team op een datum niet konden spelen omdat zij al andere afspraken hadden staan. Dat is geen argument om de competitiewedstrijd te verzetten. Dit brengt onnodig veel werk met zich mee en verhoogt de druk op de banen bij officiële inhaalmomenten.

Aanmelden

Meld je uiterlijk zondag 2 juni aan. Als je je als team aanmeldt, dan regelt de teamcaptain de inschrijving  via deze link.   

Spelregels :

  • - Seniorenteams bestaan uit minimaal 6 spelers.
  • - Als er te veel aanmeldingen zijn voor een bepaalde dag (meestal de vrijdagavond), wordt er geloot. Teams die vorige    najaar zijn uitgeloot, hebben voorrang.
  • - De kosten zijn 65 euro per team voor 5 keer spelen.

Bovenstaande geldt niet voor tennisjeugd. Jeugd wordt ingeschreven via de trainers.   

Meer informatie vind je op de KNLTB-website over het spelen van de tenniscompetitie.    

Nog geen team? 

Heb je wel zin en tijd om competitie te gaan spelen, maar heb je nog geen team kunnen vinden? Meld je dan aan via bovenstaande link en vermeld bij 9. dat je nog geen team hebt. Wij kijken dan of er teams zijn met te weinig spelers en of je daar bij past. Wij kunnen niet garanderen dat we je kunnen plaatsen. Informeer ook bij je trainer of je qua niveau bij een bestaand team kan aansluiten. Geef ook aan of we je eventueel op de invallerslijst mogen plaatsen.

Vragen?  Mail naar Rolinde en Anita [email protected] voor de tenniscompetitie.    

Succes met inschrijven!   

Met sportieve groet,  

Anita Verbree (06-409 490 26)

Rolinde Menzo (06-319 312 87)

Competitieleiders [email protected]

Nieuwscategorieën