Doe jij ook mee met Dames Dubbel Roulette (DDR) dit voorjaar? Geef je dan nu op! 

10 maart 2024


Ook dit voorjaar spelen we weer elke woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur leuke potjes tennis. Je speelt één uur of indien het zo uitkomt in de planning, twee uur. Welk uur je speelt, hangt af van het aantal aanmeldingen en de indeling. Dus het advies is de woensdagochtend vrij te houden zolang je de indeling nog niet weet. We houden uiteraard zo veel mogelijk rekening met voorkeuren die zijn doorgeven. De indeling wordt elke week via Whatsapp aan alle deelnemers verstuurd.

Voor wie nog niet bekend is met Dames Dubbel Roulette

Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Geef je dan voor de DDR tennis op. En kun je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kun je je ook als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).

Inschrijven

Vanaf nu kun je je inschrijven voor aankomend voorjaar door een mail te sturen naar: [email protected]. Vermeld in de mail de volgende gegevens: je voor-/achternaam, telefoonnummer en speelsterkte. We proberen iedereen zo goed mogelijk op niveau in te plannen. Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Geef bij de aanmelding ook aan of je één of meerdere woensdagen verhinderd bent dan houden we daar rekening mee. De DDR vindt dit voorjaar plaats vanaf woensdag 10 april t/m woensdag 3 juli 2024.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]   

We hopen dat er weer veel dames meedoen!

Sportieve groet, Jantine en Angelique

Nieuwscategorieën