De helft van de tennisbanen is weer bespeelbaar

27 februari 2021


Het is vanaf zondag 28 februari mogelijk om te tennissen op baan 5,6,7,8,9 en 10! Daarnaast is het ook mogelijk om te dubbelen met 4 personen uit 1 huishouden (dit geldt ook voor padel). Vanaf 3 maart mag er ook door jongeren tot 27 jaar gedubbeld worden.

Om ervoor te zorgen dat we allemaal kunnen spelen en de banen goed blijven, vragen wij jullie het volgende in acht te nemen:

1. Met nachtvorst kan er pas vanaf 12.00 uur gespeeld worden. Dit is dit weekend het geval en de banen zijn geblokt tot 12.00 uur. Mocht er geen nachtvorst komen dan zullen de banen in de ochtend vrijgegeven worden. 
Respecteer dit en ga niet spelen op de banen als je niet online kunt reserveren! Als de banen beschadigd raken, kost het dagen om dit weer te herstellen.

2. Het systeem is nu ingesteld op 45 minuten tennissen met 2 personen. Elke 15 minuten kan er afgehangen worden en het is dus de bedoeling dat iedereen achter elkaar reserveert zodat we optimaal van de banen gebruik kunnen maken. 

3. Afhangen kan 1 dag van te voren

4. Je kunt 1 keer per dag afhangen en maximaal 4 keer per week. Wanneer er voldoende lege plekken zijn en/of meer banen gereed zijn dan gaan we deze aantallen oprekken.

5. Op dit moment kun je alleen een baan (tennis en padel) reserveren voor 2 personen. Als je gaat dubbelen met 4 personen uit 1 huishouden, reserveer dan een baan (tennis en padel) voor 2 personen en neem je kinderen mee.

Coronamaatregelen

Verder moeten we natuurlijk rekening houden met de nu geldende coronamaatregelen:

  • Jeugd en jongvolwassenen tot 27 jaar mogen vanaf 3 maart spelen en trainen in groter groepsverband, alléén buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met 2 personen, alléén buiten. Zij houden 1,5 meter afstand. Alleen enkelspel is toegestaan. De Rijksoverheid staat dubbelen met 4 personen uit 1 huishouden wel toe.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1,5 meter afstand, dit is exclusief de trainer en alléén buiten. Tennis- en padel in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Het clubhuis blijft dicht. Als er een trainer op het park is dan is de deur naar de toiletten open
  • De avondklok geldt van 21.00 tot 4.30 uur.

Heel veel tennisplezier gewenst!

Het bestuur van Z.T.C. Shot 

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist