Aanname nieuwe leden 2024 en stop op wachtlijst padel

28 januari 2024


Als bestuur hebben we keuzes gemaakt voor de aanname van nieuwe leden in 2024. Dat is gedaan op basis van de opzeggingen in de afgelopen maanden, de wachtlijst en op basis van de huidige baandruk. Op de aanstaande ALV zullen we de exacte getallen presenteren, maar op hoofdlijnen betekent het voor 2024 dat wij:

  • de opzeggingen in de verschillende jeugdcategorie├źn (0-5, 6-12 en 12-18 jaar) vervangen door nieuwe leden van de wachtlijst;
  • de opzeggingen van senior tennisonly-leden vervangen door nieuwe leden van de wachtlijst;
  • de (beperkte) opzeggingen van padelonly en senior combileden niet zullen vervangen door nieuwe leden van de wachtlijst.
     

Dat laatste doen wij om de huidige druk op de padelbanen niet nog verder toe te laten nemen. Om dezelfde reden zullen wij geen tennis only lidmaatschappen omzetten naar combi lidmaatschappen. Andersom is dat wel mogelijk (padel only naar combi). Een en ander betekent dat het totaal aantal leden licht zal afnemen (onder meer afhankelijk of alle wachtlijstleden daadwerkelijk nog lid willen worden) en dat de verhoudingen tussen tennis en padel en tussen jeugd en senioren iets zullen verschuiven.

Verder hebben we besloten om geen nieuwe aanmeldingen toe te laten op de wachtlijst voor senior padel only en senior combi-leden. De huidige wachtlijst is in die categorie├źn groot en het schept onrealistische verwachtingen om nog meer mensen toe te laten omdat zij de komende jaren waarschijnlijk niet toegelaten zullen worden.

Namens het bestuur, 
Rin-Sjoerd Zijlstra

Nieuwscategorieën