Zo kan je afhangen op afstand

30 april 2020


De Shot-jeugd kan naar verwachting binnenkort weer gaan tennissen. De lessen worden weer opgepakt door de de tennisleraren en er mag, onder strikte voorwaarden vrij worden gespeeld.
 
Maar het clubhuis blijft gesloten en er kan dus niet worden afgehangen in het clubhuis. Daarvoor moet je de KNLTB clubapp hebben geïnstalleerd. Sommigen zullen de app al hebben, zo niet, dan is-ie makkelijk te downloaden. Download de app in de Apple App Store of de Google Play Store.
 
Nadat je hebt ingelogd op de app, kun je onder op het tennisballetje klikken. Boven in het scherm heb je de keuze uit wedstrijden spelen en baan reserveren. Het spreekt voor zich dat je voor het laatste moet kiezen. Rechts bovenin zie je een kalender. Klik daar op en dan kun je een datum, tijdstip en baan uitkiezen. Je kunt maximaal 24 uur van te voren een baan reserveren. 
 
Als je liever via je computer een baan wil afhangen, ga dan naar 'mijn club' rechtsboven op deze pagina, log in met je KNLTB-nummer, klik op 'baan afhangen', klik op de oranje button 'baan afhangen' en de rest spreekt voor zich.
 
 
 

Nieuwscategorieën