Van de voorzitter

13 mei 2022


Tijd om het stokje over te dragen.

Elk jaar hebben we als bestuur grote plannen gemaakt, ze vervolgens uitgevoerd om na evaluatie net zo enthousiast weer nieuwe plannen te maken. Op deze wijze hebben we van Shot een groeiende en bloeiende vereniging gemaakt. Ook dit jaar zijn we als club weer volop in beweging.

Op 13 april jl. hebben we een klankbordavond gehouden met een 25 tal leden over de toekomst visie van de vereniging. De hoofdonderwerpen op deze avond waren:

  • Hoe groot wil je eigenlijk zijn? (behoud identiteit en verenigingsgevoel, druk op vrijwilligers)?
  • Hoeveel tennisbanen heeft de club nodig om huidige en toekomstige ledenaantal te bedienen?
  • Hoeveel padelbanen heeft de club nodig om huidige en toekomstige leden te bedienen.
  • Wat zijn de winter tennis mogelijkheden?

Het verslag hiervan is via deze link te lezen en/of kijk eens naar het filmpje van onze accountmanager van de KNLTB.

Naar aanleiding van de klankbordavond zijn verschillende actieplannen geformuleerd en zowel leden als bestuur zijn bezig met de uitwerking hiervan. Op maandag 30 mei 2022 zullen we hier een informatieavond over houden. De agenda zal binnenkort toegestuurd worden.

Dan nog kort ander nieuws

De minibanen zullen eind volgende week klaar zijn. Daar organiseren we een mooie opening voor tijdens de jeugdkampioenschappen. Deze banen zullen zowel tennis als pickleball belijning krijgen. Nog meer sport en fun op het park dus! Kijk dit filmpje eens om meer te leren over pickle ball. Op 27 mei organiseren we een clinic voor deze nieuwe sport voor de jeugd. In de agenda vinden jullie binnenkort de inschrijving.

Daarnaast breng ik nog graag het wijkentoernooi op 5 juni onder jullie belangstelling. Vooral voor de nieuwe leden is dit bij uitstek een gelegenheid om helemaal ondergedompeld te worden in het Shotse en veel leden te leren kennen.

Op 3 juli zullen we op traditionele wijze de voorjaars- en zomercompetitie afsluiten met een BBQ en huldiging van alle kampioenschappen senioren, junioren, tennis en padel. Via de captains komt hier bericht over.

En dan… tijd om het stokje over te dragen…

Nu na 5 jaar merk ik, maar ook Birgitte, mijn lieve hardwerkende secretaris, waar zou ik zijn zonder haar, dat het vele werk als vrijwilliger zijn tol gaat eisen en dat het tijd wordt voor ons het stokje over te gaan dragen. Maar meer dan ooit voel ik dat VERBINDEN het grote woord is waar het allemaal om draait in deze vereniging. Verbinding tussen leden onderling, tussen leden en bestuur, verbinding tussen de trainers, verbinding tussen twee fantastische sporten. Zo zullen we sterk zijn, elkaar versterken en sterk blijven. Ik heb geprobeerd deze verbinder te zijn, de ene keer beter dan de andere keer. Ik zou dan ook graag een verbinder met visie en hart voor het verenigen als opvolger van onze mooie club zien. Iemand met passie voor beide sporten. Het zou mooi zijn als deze beoogde opvolger met zijn/haar nieuwe secretaris een aantal maanden met het bestuur kan meedraaien en ergens in de winter het stokje overneemt. Voel je je aangesproken? Laat het me weten.

Er is zoveel meer te vertellen dus des te meer reden om 30 mei naar de informatieavond voor Shot te komen om te horen en mee te denken over de toekomst van onze mooie vereniging. Want niets doen is achteruit gaan…

Nieuwscategorieën