Nieuwe voorzitter Jeugdcommissie Padel Marco Hoefman

08 april 2022


Marco Hoefman wordt de nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie padel Shot! Marco neemt de rol van Cecilia Arocena over. Wil je meer weten over Marco? Lees dan even het stukje waarin hij zichzelf voorstelt aan de club. 

Even voorstellen:

Zoals voor velen denk ik geldt, heeft padel ook mij een soort van tweede jeugd gegeven. Dat kleine baantje met glazen wanden eromheen. Die ballen die telkens maar terugkomen. Dat bekende tennisnet waar je niet zover naartoe hoeft te lopen om steeds weer ballen op te halen. Dat lullige racketje. Lekker makkelijk! 
En opeens bedacht ik me dat ik er misschien toch ook nog een soort van goed in kon worden. Zou dan toch dat verborgen (tennis)talent van me nog tot bloei komen? Gezien het fanatisme denken en hopen velen dit op Shot. Nu de kids nog!

In mijn jeugd heb ik een hele fijne tijd beleefd op tennisclub Bosch en Duin. Het was een soort van tweede thuis. Dat werd mogelijk gemaakt door veel enthousiaste ouders en trainers. Dat hoop ik hier ook op Shot mee te kunnen creƫren. Een gezellige hangplek voor jongeren waar ook nog eens heel goed gepadeld wordt. Als jullie suggesties hiervoor hebben, hoor ik ze graag!

Ik ben bereikbaar op 06 83966412.

Tot ziens op Shot,

Marco

Nieuwscategorieën