Ledenvergadering besluit: naamswijziging en aanleg extra tennis- en padelbanen!

13 september 2022


Op een druk bezochte ledenvergadering op Shot is donderdagavond 8 september besloten tot de aanleg van nogmaals drie padelbanen. Na de realisatie hiervan komt het totaal op het park in Zeist dan op negen. De nieuwe banen komen op de plek waar de cananda tenn baan 10 nu ligt, achter de padelbanen 4, 5 en 6. Zie bijgevoegde foto.

Tevens werd besloten tot de aanleg van drie topclaybanen. Dit zijn gravelbanen waar je ook in de wintermaanden vaak op kunt spelen. De huidige banen 7 en 8 worden hiervoor gebruikt. Die worden negentig graden gedraaid en aan de achterkant komt daar een derde baan bij. Zie de bijgevoegde foto. Zodoende blijft Shot elf tennisbanen houden.

De leden hebben in twee vergaderingen achter elkaar (statutair alleen zo tot een besluit te komen) ingestemd met het veranderen van de clubnaam in Zeister Tennis & Padel Club SHOT. Alle communicatie-uitingen (waaronder de website, het logo, banners en nog vele andere kanalen) moeten nog aangepast aan deze wijziging, dus tot dat moment kan je de oude naam nog even tegenkomen.

Bijgevoegd de foto van een vol clubhuis tijdens de ledenvergadering.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052