Jeugd Padel Activiteiten

13 mei 2022


Lieve kids van Shot, we gaan weer een lekkere zomer tegemoet vol met padelactiviteiten. Doe je mee?

King of the Court (KOtC)

Wie is de koning van de padelbaan?
Op vrijdag 20 mei 15.30 - 17.00 uur speel je gedurende 1,5 uur elke 20 minuten een partijtje tegen andere tegenstanders. Na 1,5 uur mogen twee zich de koning van de padelbaan noemen als ze de meeste partijtjes gewonnen hebben. Via de KNLTB clubapp kun je je vanaf dinsdag 17 mei inschrijven.

Wie wil er meedoen met de jeugdladder?

De ladder is de interne competitie op Shot voor kinderen t/m 17 jaar. Samen met je maatje speel je een potje tegen twee andere kinderen. Als je wint, ga je een treetje omhoog en als je verliest ga je een treetje naar beneden. Je wordt op sterkte ingedeeld, dus leeftijd maakt niet uit. Alle koppels die minimaal 8 keer spelen dingen mee om aan het eind van het seizoen aan de Shot Ladder Masters mee te doen. Je kan je inschrijven op https://sportconnexions.com/nl/padelladder/ztcshot-padel/10848

Geef je op voor de Padel Jeugd Shot WhatsApp!

We willen graag de kinderen uitnodigen voor de activiteiten op Shot. Daarvoor hebben we de PadelJeugdShot WhatsAppgroep opgezet. Klik op de link dan wordt je toegevoegd. https://chat.whatsapp.com/IcixpBJPzg8FPKUVg56XDL Ouders van jonge kinderen mogen zich uiteraard ook opgeven. We zijn bijvoorbeeld bezig om een padelreis naar Spanje te organiseren. Wie wil daar nou niet heen?! :)

Veel padelplezier!

Marco
M: 06 83 96 64 12

Nieuwscategorieën