Terug naar overzicht

Tennisplezier

Clubhuis
25-11-2020 15:00 - 25-11-2020 16:30
Mirjam Berkhout, Harry van Reek
Onze trainer Harry van Reek organiseert in november Tennisplezier. Tennisplezier is speciaal bedoeld voor onze jeugdleden die op de basisschool zitten. Doe je al mee? Helemaal top. Zo niet, je kunt nog meedoen. En het is gratis.
 
Elke woensdagmiddag van 15:00 tot 16:30 uur ben je van harte welkom om mee te doen aan TennisplezierMeld je wel van te voren aan via de ClubApp, zodat we weten wie er op het park zijn.

Het woord zegt het al: tennis en plezier. Alles wat je in je reguliere trainingen leert, kan je elke woensdagmiddag in de praktijk gaan brengen. Er worden namelijk allerlei wedstrijdelementen onder de loep genomen en uitgelicht en er is aandacht voor allerlei spelsituaties: 
  • Enkel- en dubbelspel
  • Baselinespel
  • Oplopen/Netspel
  • Service en Return
  • Spelen tegen de netspeler 
Voor zowel rood, oranje als groene spelers zal er aandacht besteed worden aan de tactische en strategische keuzes binnen het tennisspel. Maar ook de puntentelling en de opstelling op de baan komt uitgebreid aan bod voor de kleinere tennistoppers onder ons. 

Kortom: alle technische vaardigheden die je in je training hebt geleerd kan je ruimschoots toepassen in de wedstrijdvormen op de woensdagmiddag. Zorg dat je er bij bent en profiteer van extra aandacht en plezier tijdens het spelen van wedstrijdjes en spelvormen.
 
En misschien wel het belangrijkste: er zijn geen kosten aan verbonden! Het is gratis!

Namens de trainersstaf,

Tot op Shot en alvast heel veel plezier!
  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist