Samenwerking Shot en Schaerweijde

13 maart 2023


Graag willen wij je kennis laten nemen van de unieke samenwerking tussen Z.T.C. Shot en ZSV Schaerweijde.  Beide verenigingen gaan samenwerken om een padelhal te realiseren in de Jan Weverhal, op het terrein van Schaerweijde. 

Shot zal de organisatorische verantwoordelijkheid krijgen voor de exploitatie van deze hal en ZSV Schaerweijde is verhuurder van de hal.

Om dit te realiseren zal er een nieuwe stichting opgericht worden voor de aanschaf van 5 padelbanen, de verbouwing en de exploitatie van het padelcentrum in de Jan Weverhal. Deze nieuwe stichting zal dus het risico van de exploitatie en de financiering van de verbouwing en inrichting van de Jan Weverhal dragen. Wij streven naar een volledige financiering door de leden van Shot en Schaerweijde. De stichting  zal binnenkort een crowdfunding actie opzetten waarbij leden van beide vereniging kunnen intekenen voor een obligatie. 

Leden van Shot en Schaerweijde krijgen de kans om exclusief, als eerste, in te schrijven voor een lidmaatschap. Daarnaast is het ook mogelijk om de banen los te huren. Leden van Schaerweijde en Shot zullen extra korting in de daluren krijgen. 

Wij zijn verheugd met deze samenwerking en verwachten dat dit de start zal zijn om elkaar op meerdere vlakken tegemoet te komen, want samen zijn we sterker!

Namens beide voorzitters,

Anne Marie Dobbelaar, ZSV Schaerweijde
Rin-Sjoerd Zijlstra, Z.T.C. Shot

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052