Voorinschrijving padel voorjaar 2020

27 juni 2019


SHOT overweegt om vanaf voorjaar 2020 padel mogelijk te gaan maken. Als er voldoende animo is, het financiële plaatje klopt en de ALV haar goedkeuring geeft, zijn er in maart 2020 twee of meer banen beschikbaar.

Lidmaatschapskosten

Met de nieuwe padelbanen maakt SHOT ruimte voor (nieuwe) leden die enkel padel gaan spelen of een tennis-/padel-lidmaatschap willen combineren. De schatting is dat een padel only-lidmaatschap € 150,- per jaar gaat kosten (€ 75,- voor junioren). Een gecombineerd lidmaatschap wordt naar schatting € 50,- duurder (€ 25,- voor junioren) dan het normale tennislidmaatschap. 

Voorinschrijving

We bieden de mogelijkheid om alvast in te schrijven voor volgend jaar. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Geïnteresseerden in padel kunnen alvast een plek reserveren en SHOT krijgt inzicht in de toestroom van nieuwe leden en in het aantal SHOT-leden dat tennis en padel gaat combineren. 

De voorinschrijving betekent niet dat je verplicht bent lid te worden op het moment dat de padelbanen er daadwerkelijk komen. Aan de andere kant kun je er ook geen rechten aan ontlenen. De ALV moet namelijk eerst beslissen of padel daadwerkelijk doorgaat. 

We maximeren het aantal leden per aan te leggen baan, zodat er voldoende ruimte is om te spelen. De voorinschrijving geeft in dit geval voorrang op basis van de volgorde van inschrijving. Wees er dus snel bij om je plek veilig te stellen voor als de banen er gaan komen.

Meer weten

Wil je het hele padeltraject volgen? Schrijf je dan in.

Inschrijfformulier

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist