Van de voorzitter...

10 maart 2024


Beste Shotters,

Op 31 maart openen we het buitenseizoen met direct een sportief, leuk en gezellig Paastoernooi! Schrijf je in als je dat nog niet hebt gedaan! Wij hopen zoveel mogelijk leden dan weer te zien op ons mooie park. Er wordt al hard gewerkt om het seizoen goed van start te gaan!

Ik vraag jullie aandacht voor een paar belangrijke en leuke onderwerpen, die in deze nieuwsbrief uitgebreider worden toegelicht:

  • Reminder voor het instellen van automatische incasso: hiermee bespaar je € 10 en ons veel werk!
  • Wij hebben als bestuur onze gedragsregels geactualiseerd en vastgesteld. Deze staan in de app en op de website en komen ook in het clubhuis te hangen. De regels sluiten aan op de KNLTB Fair Play regels en zijn voor alle medewerkers, trainers, leden en bezoekers van Shot van toepassing. Goed om ze tot je te nemen! In dat kader zijn we ook gestart met het aanvragen van VOG's voor onze medewerkers, trainers en vrijwilligers.
  • Wij vinden het leuk als zoveel mogelijk leden in Shotkleding sporten! Daarom hebben we een interessante kortingsregeling voor de aanschaf van deze kleding. De kleding is verkrijgbaar bij Sport2000, maar we hebben ook pasdagen op Shot georganiseerd.
  • Vier studenten fysiotherapie zullen ons de komende periode, in het kader van hun studie, informeren over blessurepreventie voor padelspelers. Een mooie samenwerking met onder andere Fysiotherapiepraktijk Geerenstein.

Tot slot nog een reminder voor het aanmelden voor de vrijwilligersdiensten. Zet samen met ons en andere leden je schouders onder een taak die bij je past. Dat kan achter de bar zijn, in één van onze tuinen, in het clubhuis (schoonmaken) of op het park (klussen of blaashal afbouwen). Het is leuk en noodzakelijk om dit met elkaar te doen! Immers: Samen zijn wij Shot! Dus kijk in de app bij Diensten en plan je vrijwilligerstaak direct in!

Rond 18 maart worden de indelingen van de trainingen bekend gemaakt. Hou dus rond die datum de website of app in de gaten!

Ik wens jullie namens het hele bestuur veel leesplezier!

Met sportieve groet, Rin-Sjoerd

 

 

Nieuwscategorieën