Van de voorzitter

03 september 2023


Beste Shotters,

Deze keer een korte nieuwsbrief met informatie over:

  • AED-trainingen: Zoals eerder aangegeven hebben wij trainingen in levensreddend handelen georganiseerd. Een avond en een middag zijn beschikbaar om in te schrijven. Als deze data vol zijn, zullen we nieuwe data plannen zodat zoveel mogelijk leden over vaardigheden beschikken om het leven van anderen te kunnen redden. Wij vragen slechts een kleine vrijwillige bijdrage, dus meld je aan!
  • RaboClubSupport: als je een Rabo-rekening hebt, graag stemmen op Shot, Jonathan en Phoenix dan steun je onze club en in het bijzonder onze jeugd!
  • Op 22 september wordt de blaashal opgebouwd zodat wij in de winter ook overdekt kunnen tennissen. Het zal een gezellige middag worden waarmee je ook nog eens een vrijwilligersdienst kan vervullen. En we sluiten af met een borrel
  • Tot slot aandacht voor onze sponsor Sport2000 die naast de reguliere korting voor Shotleden ook nog extra aanbiedingen voor de maand september voor ons heeft. Alle reden dus om de winkel te bezoeken!

 

Afsluitend kan ik nog aangeven dat er volop gewerkt wordt aan de indeling van de wintertrainingen. Door de grote belangstelling is dit ook weer een grote en complexe opgave, waarbij weer geprobeerd wordt om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. De planning is dat de indeling maandag 25 september wordt gepubliceerd.

Veel leesplezier met deze nieuwsbrief! Hopelijk zie ik velen van jullie de komende weken en maanden op Shot. Natuurlijk hopen we allemaal op mooi weer, maar anders is het mogelijk om op de winterharde banen of in de blaashal te spelen.

P.S. Met het vertrek van Marco uit het bestuur is er een vacature ontstaan voor een bestuurslid Park & Accommodatie (tevens voorzitter van de P&A-commissie). Lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze mooie vereniging, neem dan contact met mij of één van de andere bestuursleden.

Wij gaan graag met je in gesprek!
Samen zijn wij Shot!
Sportieve groeten,

Rin-Sjoerd


Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052