Van de voorzitter..

28 januari 2024


Beste Shotters,

Ik heb de afgelopen dagen weer wat extra inspiratie opgedaan door geregeld te kijken naar de Australian Open. Schitterende slagenwisselingen, onmogelijke punten en snoeihard powertennis. Goed onder de bal komen, lichaamsgewicht naar voren, raakpunt optimaliseren, voetenwerk op orde, diepe groundstrokes, voldoende marge over het net, hetzelfde blijven doen op de bigpoints, ik ga het allemaal ook komend seizoen weer toepassen….! Ik hoop dat jullie ook geïnspireerd zijn om er weer een sportief, gezellig en mooi tennis- en padeljaar van te maken!

Inspiratie kan ook worden gevonden op het ABN AMRO tennistoernooi waar ook dit jaar weer vele toppers aan meedoen. Het blijft indrukwekkend om live aanwezig te zijn en echt te ervaren hoe hard er geslagen wordt en welke onmogelijke ballen alsnog worden teruggeslagen. De jeugdcommissie gaat hier met 30 jeugdleden naar toe om toppers te spotten en mooie potjes te zien. Voor diegenen die dit jaar achter het net van de gratis kaartjes hebben gevist: volgend jaar is er weer een nieuwe kans!

Op het ABN AMRO toernooi houdt de KNLTB ook altijd haar jaarcongres en wordt ook de ‘tennis/padelvereniging van het jaar’ gekozen. Wij waren dit jaar genomineerd vanuit Midden Nederland, maar helaas behoren wij niet tot de drie uiteindelijke genomineerden. Volstrekt onterecht natuurlijk en zoals gebruikelijk ligt het natuurlijk niet aan ons, maar aan de gehanteerde bijzondere criteria… Wij weten wel wat de leukste, mooiste, gezelligste vereniging is van Nederland. Samen zijn wij Shot!

In deze nieuwsbrief praten we je bij over:

  • het afscheid van onze (hoofd)trainer padel René Lindenbergh;
  • het inschrijven voor de bardiensten (dringend beroep om dat zo snel mogelijk te doen!);
  • de aanname van nieuwe leden en de stop op de wachtlijst padel;
  • gratis kaarten voor onze jeugd voor het ABN AMRO tennistoernooi (alle kaarten zijn inmiddels vergeven… volgend jaar nieuwe kans!);
  • reminder voor de datum van de ALV op dinsdagavond 13 februari 2024 (de agenda zal komende week worden gepubliceerd);
  • een uitgebreide tekst over 1 jaar TopShot, waarbij wij ingaan op de gestelde doelen, de bereikte resultaten en de uitdagingen en ook geven we een vooruitblik voor 2024 en 2025.

Ik wens jullie veel leesplezier en ik hoop jullie allemaal snel weer op de tennis- of padelbaan te zien!

Met sportieve groet,
Rin-Sjoerd

Nieuwscategorieën