Van de voorzitter

27 oktober 2019


Beste Shotter,

12 november BLV, kom je ook? 

Een toekomstigbestendig Shot, dat is waar dit bestuur zich de afgelopen 2 jaar voor heeft ingezet.  Jeetje, twee jaren zijn er al weer voorbij en wat is er veel gebeurd.

Meest recent de sloop van het oude clubhuis met bijbehorende woning. Heeft u gezien hoe het park daarvan is opgeknapt? De banen, het groen en het clubhuis zijn de afgelopen jaren onderhanden genomen en we zijn nog steeds niet klaar....

Voor november staan baan 5 en 6 in de planning voor renovatie en zodra de blaashal er eind maart afgaat zullen ook baan 3 en 4 onder afschot gelegd worden.

Wat vindt u van 286 nieuwe leden in 2 jaar? Iets waar we met alle commissies en trainers heel hard voor gewerkt hebben. Ik ben er trots op! 

Een grote en belangrijke beslissing meteen bij aantreden 2 jaar geleden was de aanschaf en exploitatie van de blaashal. Wist u dat deze blaashal het eerste jaar al met winst gedraaid heeft? En wist u dat, als we zo doorgaan, de blaashal binnen 7 tot 9 jaar al afbetaald is en dat alle inkomsten daarna ten goede komen van de vereniging? 

Een toekomstbestendig Shot brengt een nieuwe belangrijke beslissing.

Op 12 november brengen we in stemming of we als vereniging willen investeren in de aanschaf van 3 padelbanen. Het aantal tennisspelende leden in Nederland neemt af, het aantal padelspelende leden neemt sterk toe in Nederland. En ook al ontwikkelt het ledenaantal bij Shot zich in tegenstelling tot de landelijke trend positief, ook wij moeten aan onze toekomst denken. Wij zijn van mening dat padel een mooie toegevoegde waarde kan zijn op onze vereniging. De behoefte om padel te spelen leeft onder de leden, we hebben de ruimte, we kunnen onze faciliteiten nog beter benutten en maken onze vereniging nog levendiger dan dat hij al is. 

We zijn en blijven tennisvereniging Shot en ook de nieuwe padelleden van Shot zullen dezelfde rechten en plichten hebben als andere Shotters. Graag neem ik u allen mee in dit proces van de afgelopen maanden, de aanloop tot, de redenen van, de financiële consequenties en nog veel meer. 

De agenda voor de vergadering wordt 28 oktober gepubliceerd. Aanvullende informatie kan vanaf 4 november bij de secretaris via [email protected] opgevraagd worden. 

Een toekomstigbestendig Shot! ik zie u allen op 12 november.

 

Simone Sars

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist