Uit de winterslaap & op naar de lente!

11 maart 2023


Na 10 jaar is Marjolijn Gerbens gestopt als trekker van de Tuintjes commissie. Wij danken Marjolijn voor haar inzet en goede werk. 

Voor seizoen 2023 gaan we het anders aanpakken dan afgelopen jaar. Met het idee ‘samen zijn we SHOT en met 1.900 leden moeten we dit kunnen klaren’. Ook willen we het makkelijker maken om mee te helpen en daarom hebben we besloten om een aantal activiteiten in te plannen.

- Groene Park Klus middagen
- Maandelijkse Groende vrijdag

Groene Park Klus middagen.
Deze middagen zijn bedoeld om de bulk van de benodigde werkzaamheden te doen. Elke Groene Park Klus middag zullen we afsluiten met een gezellige borrel. De eerste Groene Park Klus middag is gepland op vrijdagmiddag 31 maart a.s. Start om 14:00 en borrel vanaf 17:00 uur. Thema: ‘Uit de winterslaap, op naar de lente’. Dus meld je aan voor deze eerste ’Tuintjes 2.0’ ‘Groene Park Klus’ middag met borrel via [email protected].  
Deze middag wordt niet als 'bardienst' gezien.

Maandelijkse groene vrijdag (ochtend)
Daarnaast zal er een maandelijkse ochtend op vrijdag zijn voor reguliere werkzaamheden. Deze kan je inplannen via de website voor de "bardienst" Tuintjes   of in de KNLTB Clubapp via Club -> Diensten. 
Deze middag wordt wel als 'een bardienst' gezien. 5 personen per ochtend. 

Natuurlijk met je Tennis/Padel team, je partner, je buren of gewoon als nieuw lid om kennis te maken met SHOT. En vergeet niet je eigen tuingereedschap mee te nemen, zoals snoeischaar, schepje, steker en natuurlijk handschoenen. Heb je vragen? Je kan ons mailen op [email protected]
Wij zien jullie graag op ons mooie park!

Marco Nieuwenhuizen (PAC), Lorette Pinas en Deli Seligmann (Tuintjes) 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052