Stefan Goedhart

02 juli 2019


Hallo Shot,

Ik ben vanaf 1 juli verantwoordelijk voor het park en op termijn ook als groundsman voor de banen van het mooie tennispark Shot en wil mij via deze weg  even kort voorstellen.

Mijn naam is Stefan Goedhart en ik ben 42 jaar. Ik ben woonachtig in Woudenberg, getrouwd en samen hebben wij 3 kinderen. Sinds mijn 8e jaar een enthousiaste en fanatieke tennisser en opgegroeid bij T.V. Griffensteyn. Er zullen vast wel wat leden mij al kennen van toernooien en competitie of oud leden van T.V. Griffensteyn. Het kan ook nog via mijn kinderen, want die zijn ook 3 jaar lid geweest van Shot en spelen heel veel toernooien in de regio, waaronder ook het Shot open senioren en jeugdtoernooi. Ik ben naast mijn nieuwe functie bij Shot ook tennisleraar bij T.V. ALTA in Amersfoort. De functie groundsman stond al lange tijd op mijn lijstje en kan dit goed combineren met tennisles geven.

Ik heb veel zin om het park en op termijn de banen te onderhouden bij zo’n prachtige club als SHOT. We zullen elkaar vast gaan ontmoeten op het park en elkaar beter leren kennen.

Tot ziens bij Shot!

Groetjes,

Stefan Goedhart

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist